Videó!

Kommandósok rúgták rá az ajtót a szegedi drogdílerekre – videó!

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Marihuánával és új pszichoaktív anyaggal kereskedett két férfi Szegeden. A helyi detektívek a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság beavatkozóival együttműködve elfogták a párostközölte a police.hu.

Mint írják, a megalapozott gyanú szerint a 41 éves férfi és 40 éves társa Szegeden árult kannabiszt és “kristály” fantázia nevű új pszichoaktív anyagot. A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói azonosították a feltételezett elkövetőket és a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság bevetési egységével együttműködve 2022. augusztus 11-én délután elfogták a duót. A férfiakat előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták őket.

Ellenük új pszichóaktív anyaggal visszaélés és kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök a díler párost őrizetbe vették és az ügyészségen kezdeményezték a letartóztatásukat.

Előző sztori

Idén is elmarad a szegedi Hungarikum Fesztivál

Következő sztori

Bejelentés: tömegével zárnak be a benzinkutak augusztus 20-án