Egészség

Ismét teljes az ellátás az Urológiai Klinikán

Ismét teljes az ellátás az Urológiai Klinikán

2022. augusztus 1., hétfő
Ismét teljes az ellátás az Urológiai Klinikán

Kisebb felháborodás - és némi félreértés - született abból, hogy az Urológiai Klinika néhány napra bezárt. Ennek azonban most vége.

Bajory Zoltán professzor nevében jelent meg az a poszt a Klinika közösségi oldalán, ami arról számol be, hogy ismét teljesen visszaállt a betegellátás az Urológián.

,,Örömmel értesítjük Önöket, hogy kényszerű, 8 napos felvételi leállásunk után ismét teljes (a szabadságos időszaknak megfelelően csökkentett) létszámban állunk ellátási területünk urológiai és andrológiai betegeinek teljeskörű, illetve három-vármegyés régiónk súlyos betegeinek harmadik progresszivitási szintű ellátására rendelkezésükre." - írja a professzor. Megköszönte posztjában továbbá a munkáját azoknak, akiknek a kialakult helyzet miatt helyettesíteniük kellett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.