Indiánokkal is találkozhatunk a SZIN-en

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ismét is kiköltözik a Szegedi Ifjúsági Napokra a Móra Ferenc Múzeum. Az idei kitelepülés középpontjában a cowboy-indián kiállítás áll, így például álomfogót és indián ékszekeret készíthetnek a fesztiválozók, illetve beöltözhetnek cowboynak vagy indiánnak is – közölte Hegedűs Anita, a Móra Ferenc Múzeum PR-referense.

Az idei évben is átköltözik a „túlpartra” a Móra Ferenc Múzeum: a Szegedi Ifjúsági Napok ideje alatt a Civil Faluban várják a fesztiválozókat különböző játékokkal, érdekességekkel a cowboy-indián kiállítás kapcsán. Szerdától szombatig a múzeum sátránál bárki készíthet álomfogót, indián ékszereket, valamint lehet kirakózni és színezni is – ismertette a részleteket.

A fiatalok kipróbálhatják a cowboyok és indiánok világával kapcsolatos tudásukat egy kvízjátékon, valamint be is öltözhetnek: cowboyos és indiános kellékeket ölthetnek magukra és úgy fotózkodhatnak barátaikkal augusztus 24-27. között.

Előző sztori

Júniusban 503 500 forint volt a bruttó átlagkereset a KSH szerint

Következő sztori

Visszatér a vasárnapi boltzár?