Szórakozás

Indiánokkal is találkozhatunk a SZIN-en

Indiánokkal is találkozhatunk a SZIN-en

2022. augusztus 24., szerda
Indiánokkal is találkozhatunk a SZIN-en

Ismét is kiköltözik a Szegedi Ifjúsági Napokra a Móra Ferenc Múzeum. Az idei kitelepülés középpontjában a cowboy-indián kiállítás áll, így például álomfogót és indián ékszekeret készíthetnek a fesztiválozók, illetve beöltözhetnek cowboynak vagy indiánnak is – közölte Hegedűs Anita, a Móra Ferenc Múzeum PR-referense.

Az idei évben is átköltözik a „túlpartra” a Móra Ferenc Múzeum: a Szegedi Ifjúsági Napok ideje alatt a Civil Faluban várják a fesztiválozókat különböző játékokkal, érdekességekkel a cowboy-indián kiállítás kapcsán. Szerdától szombatig a múzeum sátránál bárki készíthet álomfogót, indián ékszereket, valamint lehet kirakózni és színezni is – ismertette a részleteket.

A fiatalok kipróbálhatják a cowboyok és indiánok világával kapcsolatos tudásukat egy kvízjátékon, valamint be is öltözhetnek: cowboyos és indiános kellékeket ölthetnek magukra és úgy fotózkodhatnak barátaikkal augusztus 24-27. között.

https://szegedma.hu/2022/06/egyedulallo-indian-tolldiszeket-es-bekepipakat-is-lathatunk-a-szegedi-vadnyugat-kiallitason

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.