Közösség

Hamarosan repülőktől zeng az ég Szegeden

Hamarosan repülőktől zeng az ég Szegeden

2022. augusztus 31., szerda
Hamarosan repülőktől zeng az ég Szegeden

Drónok, repülők, helikopterek, minden egy helyen, régi kedvencekkel és új sztárokkal a Szegedi Repülőtéren, szeptember 9-10-11-én - ezt ígéri közleményében a Szegedi International Airshow.

Szeptember 9-én egy izgalmas, sosem látott éjszaki látványshow-val kezdődik a programsorozat, melyben ezúttal drónok is szerepet kapnak. Szeged égboltját egyszerre több, mint 100 drón festi majd színesre, de emellett természetesen repülők valamint a pirotechnikai elemek és fényjátékok teszik teljessé a látványt. Szeptember 10-én a nemzetközi légi programoké a főszerep, ahol a hazai élvonal mellett a világ legjobb pilótái is elhozzák leglátványosabb műsoraikat.

Szeptember 11-én pedig a helikoptereké a főszerep: ennyi helikoptert még egyszerre sosem láthattunk Szegeden – ígérik a szervezők.

A szervezők idén is hatalmas nevekkel rukkoltak elő: itt lesz a Red Bull Helicopters, a Yak Association, a Hawks of Romania, a Silver Chicken, a Blanix Team, Marek Choim, Martin Graef, a CollMot Entertaiment és az olyan hazai kedvencek, mint Besenyei Péter, Vári Gyula, Veres Zoltán vagy épp Coccolino bácsi. Sőt, a rendezvényre a Magyar Honvédség is kilátogat a gripenekkel, melyekkel a Sunset Show mellett egy DEMO programmal is készülnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.