Hírzóna

Elmarad a városi díszünnepség

Elmarad a városi díszünnepség

2022. augusztus 20., szombat
Elmarad a városi díszünnepség

Elérte a hangzatos hullámzó zivatarrendszer Szegedet is - szerencsére jóval szakadozottabb formában, mint a Dunántúlon -, és épp a díszünnepség idejére hoz is némi esőt.

Gyakorlatilag a teljes országot merőlegesen lefedi egy hullámzó hidegfront, ami miatt rendkívül bizonytalan, hogy mikor fog esni és mennyit. Annyi viszont egészen biztos, hogy fog esni - sőt, már esett is nem kevés és cikkünk írásakor is dörög az ég.

Erre való tekintettel a városvezetés lefújta a 10 órára tervezett díszünnepséget, mivel az előrejelzés szerint igen valószínű, hogy ekkor fog leszakadni az ég.

Nem Szeged az egyetlen város, ahol bizonytalan a helyzet: a fővárosban tegnap este 8 óra után nem lehetett a további szabadtéri programokat megtartani, a Magyar Honvédség reggel 9 órára tervezett légi parádéját is lefújták és az esti tűzijáték sorsa is veszélybe került - utóbbiról dél körül hoz döntést az illetékes operatív törzs.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.