Sport

Rutinos támadó középpályást szerződtetett a Szeged-Csanád GA

Rutinos támadó középpályást szerződtetett a Szeged-Csanád GA

2022. július 8., péntek
Rutinos támadó középpályást szerződtetett a Szeged-Csanád GA

Szakály Dénes az MTK Budapest csapatától érkezett a kék-feketékhez.

Szakály Dénes 287 bajnokin lépett pályára az NB I-ben, 28 gól és 31 gólpassz áll a neve mellett. A korábbi U21-es válogatott játékos megfordult a Kaposvár, a Videoton, a ZTE, a Puskás, a Paks, a Mezőkövesd együttesénél is. Korábban a Videotonnal magyar bajnoki címet is szerzett. Legutóbb az MTK-nál játszott fél évet.

– Örültem a Szeged megkeresésének, mert a csapatról csak jókat hallottam a volt csapattársaimtól, akik itt játszanak. Ezt most már én is tapasztalom, nagyszerű körülmények közé, remek közösségbe kerültem. Fontos volt, hogy olyan csapatba kerüljek, ahol komoly célokat tűztek ki a csapat elé és az itt Szegeden adott. Szeretnék egy jó szezont teljesíteni, és úgy gondolom, hogy segíteni is tudok abban, hogy ezeket a célokat megvalósítsuk – mondta a szerződés aláírása után Szakály a klub honlapjának.

Nyári játékosmozgás a Szeged-Csanád Grosics Akadémiánál
Érkezett: 
Tóth Bence (Vasas), Kovács Gergő (DVSC), Pintér Ádám (DVSC), Gera Norbert (Budapest Honvéd MFA), Könczey Márk (Ferencvárosi TC), Vaits Marcell (NAC Breda), Micsinai Miklós (Budafoki MTE), Bíró Bence (MTK Budapest), Szakály Dénes (MTK Budapest).
Távozott: Germán Tamás (visszavonult), Tóth Gábor (visszavonult?), Horváth Krisztofer (Torino FC – kölcsönből vissza), Kovács Milán (Vasas – kölcsönből vissza), Csoboth Kevin (MOL Fehérvár – kölcsönből vissza), Pejovics Danilo (Kecskeméti TE), Debreceni Ákos (Paksi FC – kölcsönből vissza), Bencze Márk (ETO FC Győr).

A Szeged-Csanád GA nyári felkészülési menetrendje
június 29. Szeged-Csanád GA – Hódmezővásárhelyi FC (NB III.) 6-0
július 2. Szeged-Csanád GA – Dunaújváros (NB III.) 2-1
július 6. Paksi FC (NB I.) – Szeged-Csanád GA 2-2
(július 11-től július 18-ig szlovéniai edzőtábor Roglán)
július 13-án Szeged-Csanád GA – ?
július 16-án Szeged-Csanád GA – ?
július 23. Szeged-Csanád GA – Kecskeméti TE (NB I.)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.