Politika

Ma kezdődik a 31. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor

Ma kezdődik a 31. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor

2022. július 19., kedd
Ma kezdődik a 31. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor

"Van, ami örök" mottóval kedden kezdődik az erdélyi Tusnádfürdőn a 31. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor - Tusványos - vasárnap hajnalig tartó rendezvénysorozata az erdélyi Magyar Ifjúsági Tanács (MIT) és a budapesti székhelyű Kisebbségekért - Pro Minoritate Alapítvány szervezésében.

A 47 partnerszervezet 27 rendezvényhelyszínen több mint négyszáz programmal várja az Olt parti táborba érkező érdeklődőket. Az időszerű közéleti, politikai kérdésekről szóló pódiumbeszélgetéseket idén négy témakörbe csoportosították: a háború és következményei, a gazdasági helyzet és a válságkezelés, Európa jövője és a magyar nemzetpolitika.

Idén is lesz a Kárpát-medencében működő magyar érdekvédelmi szervezetek és pártok vezetőinek péntek délelőtti nemzetpolitikai kerekasztala, a hagyományos szombat délelőtti politikai fórumon pedig Orbán Viktor miniszterelnök és Tőkés László, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) elnöke tart előadást, valamint válaszol a közönség kérdéseire.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.