Lelassult a kilépés a röszkei határon

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Nyugat-Európából szabadságukra hazatérő vendégmunkások és a nyaralni indulók miatt torlódás alakult ki a röszkei határátkelőhelyek kilépőoldalán vasárnap délelőtt – közölte a rendőrség a honlapján.

A röszkei autópálya-határátkelőhelyen a személygépkocsival vagy autóbusszal Szerbiába tartóknak egyaránt három órát kell várakozniuk. A belépőoldalon busszal két-, személyautóval egyórás a várakozás.

A röszkei közúti határátkelőhely kilépőoldalán két órát kell várni.

A gyorsabb határátlépésért az autósok választhatják a tiszaszigeti vagy a kübekházi közúti határátkelőhelyet, amelyek 7 és 19 óra között fogadják az utasokat, illetve az ásotthalmi közúti határátkelőhelyet, amely júliusban és augusztusban pénteken, szombaton és vasárnap 7 és 22 óra között működik.

Intenzív a forgalom a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen is. A személyautóval Romániába utazóknak vagy onnan érkezőknek egyórás a várakozás, ahogy a kilépő autóbuszoknak is.

Az autósok ott választhatják az egész nap üzemelő nagylaki vagy kiszombori közúti határátkelőhelyet.

(via MTI)

Előző sztori

Szinte az egész országban leszakadhat az ég

Következő sztori

Az SZTE kutatói rámutattak, hogyan csökkenthető a hőterhelés