Hírzóna

Gyurcsányék már nyomorba taszították volna a lakosságot

Gyurcsányék már nyomorba taszították volna a lakosságot

2022. július 8., péntek
Gyurcsányék már nyomorba taszították volna a lakosságot

Gyurcsányék az égvilágon semmivel nem enyhítenék a háborús áremelkedést se a nyugdíjasoknak, se senkinek, ellenkezőleg, már nyomorba taszították volna a lakosságot a megszorításokkal. A baloldal meg se szavazta az árstopokat, el akarják törölni a rezsicsökkentést és a 13. havi nyugdíjat is.Az árstopoknak köszönhetően az infláció 6 százalékkal alacsonyabb, a rezsicsökkentés nélkül pedig már nálunk is hatszor többet kellene fizetni a gázért és ötször többet az áramért, mint Európa más országaiban-áll a Fidesz közleményében, amellyel Dobrev Klára péntek délelötti sajtótájékoztatójára reagáltak.

A Demokratikus Koalíció EP-képviselője pénteki online sajtótájékoztatójánelmondta: pártja arra kéri a kormányt, hogy az év végéig csökkentse nulla százalékra az alapvető élelmiszerek áfáját és adjon egyszeri, százezer forintos támogatást minden nyugdíjasnak

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.