Krimi

Elütöttek, majd cserbenhagytak egy fiút Szegeden, szemtanúkat keresnek

Elütöttek, majd cserbenhagytak egy fiút Szegeden, szemtanúkat keresnek

2022. július 20., szerda
Elütöttek, majd cserbenhagytak egy fiút Szegeden, szemtanúkat keresnek

Elütöttek és segítségnyújtás nélkül hátrahagytak egy kiskorú bicikliző fiút a Nagy-baktói úton a Pihenő utca irányába - írja a police.hu.

Egy jobbra ívelő kanyarban a zúzadék köves úton kikerült egy egyenetlen részt, majd kanyarodni kezdett. Ekkor egy szemből érkező személygépjármű a biciklinek ütközött. A gyermek elesett, az autós pedig segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

A kerékpáros a baleset során nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, egy szegedi blog szerint pedig állítólag agyrázkódást is kapott.

A rendőrség kéri, hogy aki a fenti eseményt látta, esetleg felvételt készített róla, valamint érdemleges információval rendelkezik a balesettel kapcsolatosan, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi körút 16-22.). Telefonon bejelentés tehető a 06/62/562-400-as hívószámon, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es segélyhívó telefonszámon.

A kép illusztráció!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.