Elütöttek, majd cserbenhagytak egy fiút Szegeden, szemtanúkat keresnek

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Elütöttek és segítségnyújtás nélkül hátrahagytak egy kiskorú bicikliző fiút a Nagy-baktói úton a Pihenő utca irányába – írja a police.hu.

Egy jobbra ívelő kanyarban a zúzadék köves úton kikerült egy egyenetlen részt, majd kanyarodni kezdett. Ekkor egy szemből érkező személygépjármű a biciklinek ütközött. A gyermek elesett, az autós pedig segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

A kerékpáros a baleset során nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, egy szegedi blog szerint pedig állítólag agyrázkódást is kapott.

A rendőrség kéri, hogy aki a fenti eseményt látta, esetleg felvételt készített róla, valamint érdemleges információval rendelkezik a balesettel kapcsolatosan, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi körút 16-22.). Telefonon bejelentés tehető a 06/62/562-400-as hívószámon, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es segélyhívó telefonszámon.

A kép illusztráció!

KÉPGALÉRIA!
Előző sztori

Három helyen is tűz ütött ki Szegeden – az elmúlt napokban már sokadjára

Következő sztori

Illegális bevándorlókat tartóztattak fel Szeged mellett