Egyenrangú ellenfele volt olasz ellenfelének a Szeged-Csanád GA

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az olasz élvonaltól búcsúzó és a Serie B-re készülő FC Venezia ellen bátran kezdett a Szeged-Csanád GA, és kisebb-nagyobb helyzetet ki is tudtak alakítani. Játékban, iramban egyenrangú partnerei voltak az olaszoknak a teljes első félidőben-sőt, ha van egy kis szerencséjük, akkor Farkas Aurél remek lövése beakad a hosszú felsőbe a 42. percben, és teljesen megérdemelt vezetéssel mehettek volna szünetre.

Festői környezetben készülhetnek a szegediek

A második játékrészre maradt a pályán a szegedieknél a kezdőcsapat, és a játék képe sem változott. Szórakoztató mérkőzést játszottak a csapatok, nem csoda, hogy 30-40 Roglán nyaraló is leült meccset nézni-a csapatot idei elkísérő szegedi ultrák mellett. Az első cserék a mérkőzés vége előtt bő negyedórávával érkeztek a kék-feketéknél. Az addig stabilan működő, de a cserék miatt megbolygatott szegedi védelem kétszer is kihagyott, és ezt a 31. és a 34. percben Ridgeciano Haps használta ki és talált a kapuba. A 38. percben mesterhármast is elérhetett volna a szurinámi válogatott játékos, de Rodic Marko bravúrral hárította a „könnyű” síppal megadott tizenegyesét. A végén akadt még lehetőség mindkét oldalon, de az eredmény nem változott.

Szeged-Csanád GA-Venezia FC (olasz) 0-2 (0-0)
Rogla, 50 néző, vezette: Zenic
Szeged-Csanád GA: Molnár F- Ódor, Könczey, Vári, Kővári– Beronja, Farkas A. – Simon, Szakály D., Pintér Á. – Gajdos Csere: Rodic, (kapus), Micsinai, Daru, Gréczi, Kóródi, Dobos Á., Haruna, Török K., Bitó, Kovács G. vezetőedző: Alekszandar Sztevanovics
Gólszerző: Ridgeciano Haps (31. és 34. perc)

A szegediek hétfőn indulnak haza az edzőtáborból, a jövő héttől itthon készülnek. A bajnokság előtti utolsó felékszülési meccsüket szombaton az élvonalra készülő Kecskemét ellen játszák.

Előző sztori

Európában egyedül a magyar kormány védi erős árkorlátozással a családokat

Következő sztori

A vasút nem játszótér