Sport

Egyenrangú ellenfele volt olasz ellenfelének a Szeged-Csanád GA

Egyenrangú ellenfele volt olasz ellenfelének a Szeged-Csanád GA

2022. július 17., vasárnap
Egyenrangú ellenfele volt olasz ellenfelének a Szeged-Csanád GA

Az olasz élvonaltól búcsúzó és a Serie B-re készülő FC Venezia ellen bátran kezdett a Szeged-Csanád GA, és kisebb-nagyobb helyzetet ki is tudtak alakítani. Játékban, iramban egyenrangú partnerei voltak az olaszoknak a teljes első félidőben-sőt, ha van egy kis szerencséjük, akkor Farkas Aurél remek lövése beakad a hosszú felsőbe a 42. percben, és teljesen megérdemelt vezetéssel mehettek volna szünetre.

Festői környezetben készülhetnek a szegediek

A második játékrészre maradt a pályán a szegedieknél a kezdőcsapat, és a játék képe sem változott. Szórakoztató mérkőzést játszottak a csapatok, nem csoda, hogy 30-40 Roglán nyaraló is leült meccset nézni-a csapatot idei elkísérő szegedi ultrák mellett. Az első cserék a mérkőzés vége előtt bő negyedórávával érkeztek a kék-feketéknél. Az addig stabilan működő, de a cserék miatt megbolygatott szegedi védelem kétszer is kihagyott, és ezt a 31. és a 34. percben Ridgeciano Haps használta ki és talált a kapuba. A 38. percben mesterhármast is elérhetett volna a szurinámi válogatott játékos, de Rodic Marko bravúrral hárította a „könnyű” síppal megadott tizenegyesét. A végén akadt még lehetőség mindkét oldalon, de az eredmény nem változott.

Szeged-Csanád GA-Venezia FC (olasz) 0-2 (0-0)
Rogla, 50 néző, vezette: Zenic
Szeged-Csanád GA:Molnár F- Ódor, Könczey, Vári, Kővári– Beronja, Farkas A. – Simon, Szakály D., Pintér Á. – GajdosCsere:Rodic, (kapus), Micsinai, Daru, Gréczi, Kóródi, Dobos Á., Haruna, Török K., Bitó, Kovács G.vezetőedző:Alekszandar Sztevanovics
Gólszerző:Ridgeciano Haps (31. és 34. perc)

A szegediek hétfőn indulnak haza az edzőtáborból, a jövő héttől itthon készülnek. A bajnokság előtti utolsó felékszülési meccsüket szombaton az élvonalra készülő Kecskemét ellen játszák.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.