Valami nem stimmel a Zászló utcában

Chovanecz Kata, a Fidesz-KDNP önkormányzati képviselője közösségi oldalán arról számolt be: igen furcsa nehézségek alakultak ki a Zászló utca környékén, azonban rendeződhet a helyzet.

Mint a képviselő írja, panaszkodtak neki arról, hogy Tisza Lajos körút Dugonics tér -SzTK között egyre nehezebb parkolni, mivel a terület zöldítése miatt sok parkolóhely megszűnt és sok rokkant parkolót alakítottak ki.

Ebből adódóan jelentős probléma a környéken élőknek, ha hetekre kiiktatnak parkolókat például útburkolati jelek felfestése miatt – írja Chovanecz.

A Zászló utcában ugyanis útburkolati jeleket festettek fel, ami után a mobil megállni és várakozni tilos táblákat kint felejtették.

A képviselő jelezte ezt a problémát a városüzemeltetési irodán, akik elmondása szerint ma rendezik azt – azonban így sem stimmel minden: több kommentelő is megjegyezte, ami a képen látszik is, hogy az egyirányú utcában a menetiránnyal szemben sikerült felfesteni a biciklisávot.

Forrás: Chovanecz Kata Facebook-oldala

Nem ez az első eset, hogy a biciklisávokkal gondok vannak a városban: pár hete a Fülig Jimmy Pub előtt választották ketté a gyalogos és biciklisávokat, igencsak érdekes módon.

Előző sztori

Ismét lezárják a Belvárosi hidat a személygépkocsik elől

Következő sztori

Kádár szinte titokban módosította Csongrád megye határát