Közélet

Valami nem stimmel a Zászló utcában

Valami nem stimmel a Zászló utcában

2022. június 22., szerda
Valami nem stimmel a Zászló utcában

Chovanecz Kata, a Fidesz-KDNP önkormányzati képviselője közösségi oldalán arról számolt be: igen furcsa nehézségek alakultak ki a Zászló utca környékén, azonban rendeződhet a helyzet.

Mint a képviselő írja, panaszkodtak neki arról, hogy Tisza Lajos körút Dugonics tér -SzTK között egyre nehezebb parkolni, mivel a terület zöldítése miatt sok parkolóhely megszűnt és sok rokkant parkolót alakítottak ki.

Ebből adódóan jelentős probléma a környéken élőknek, ha hetekre kiiktatnak parkolókat például útburkolati jelek felfestése miatt - írja Chovanecz.

A Zászló utcában ugyanis útburkolati jeleket festettek fel, ami után a mobil megállni és várakozni tilos táblákat kint felejtették.

A képviselő jelezte ezt a problémát a városüzemeltetési irodán, akik elmondása szerint ma rendezik azt - azonban így sem stimmel minden: több kommentelő is megjegyezte, ami a képen látszik is, hogy az egyirányú utcában a menetiránnyal szemben sikerült felfesteni a biciklisávot.

Forrás: Chovanecz Kata Facebook-oldala

Nem ez az első eset, hogy a biciklisávokkal gondok vannak a városban: pár hete a Fülig Jimmy Pub előtt választották ketté a gyalogos és biciklisávokat, igencsak érdekes módon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.