Ulbert Mónikát támogatja a Fidesz–KDNP Újszentivánon

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

– Ulbert Mónikát és csapatát támogatjuk, ők a Fidesz–KDNP jelöltjei az újszentiváni időközi választáson-mondta Bartók Csaba, a nagyobbik kormánypárt választókerületi elnöke a Délmagyarnak.

A szegedi Fidesz elnöke kifejtette, hogy törvényességet, átláthatóságot és biztonságot ígér az újszentivániaknak Ulbert Mónika, a Fidesz–KDNP polgármesterjelöltje, aki egy erős felhatalmazással, erős többséggel tudja majd a várost vezetni. A Fidesz választókerületi elnöke arra is kitért, hogy a településnek nagyon speciális a politikai helyzete, és abban bízik, hogy ez az előrehozott választások után megoldódik.

– Remélem, hogy július 3-án ennek a korszaknak vége lesz, és normális, kiegyensúlyozott pályára áll Újszentiván. A településen Ulbert Mónika, a Fidesz–KDNP polgármester­jelöltje a garancia a község bé­­kéjére, biztonságára és gyarapodására. Kisgyermekes édes­anyaként elkötelezett a családok mellett, jogászként pedig a legfontosabb számára a törvényesség, ezért jó szívvel tudom ajánlani a választók figyelmébe– jelentette ki Bartók Csaba. 

Újszentivánon a jövő hét va­­sárnap tartanak előrehozott vá­­lasztásokat. 

Előző sztori

Újra rács mögött van a Muki néven elhíresült makói gyilkos

Következő sztori

Véget vetnek az elektromos rollerezők ámokfutásának Szegeden?