Politika

Ulbert Mónikát támogatja a Fidesz–KDNP Újszentivánon

Ulbert Mónikát támogatja a Fidesz–KDNP Újszentivánon

2022. június 21., kedd
Ulbert Mónikát támogatja a Fidesz–KDNP Újszentivánon

– Ulbert Mónikát és csapatát támogatjuk, ők a Fidesz–KDNP jelöltjei az újszentiváni időközi választáson-mondta Bartók Csaba, a nagyobbik kormánypárt választókerületi elnöke a Délmagyarnak.

A szegedi Fidesz elnöke kifejtette, hogy törvényességet, átláthatóságot és biztonságot ígér az újszentivániaknak Ulbert Mónika, a Fidesz–KDNP polgármesterjelöltje, aki egy erős felhatalmazással, erős többséggel tudja majd a várost vezetni. A Fidesz választókerületi elnöke arra is kitért, hogy a településnek nagyon speciális a politikai helyzete, és abban bízik, hogy ez az előrehozott választások után megoldódik.

– Remélem, hogy július 3-án ennek a korszaknak vége lesz, és normális, kiegyensúlyozott pályára áll Újszentiván. A településen Ulbert Mónika, a Fidesz–KDNP polgármester­jelöltje a garancia a község bé­­kéjére, biztonságára és gyarapodására. Kisgyermekes édes­anyaként elkötelezett a családok mellett, jogászként pedig a legfontosabb számára a törvényesség, ezért jó szívvel tudom ajánlani a választók figyelmébe– jelentette ki Bartók Csaba.

Újszentivánon a jövő hét va­­sárnap tartanak előrehozott vá­­lasztásokat. 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.