Újra összeáll a szegedi kezdeményezésű CityRocks

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egyedülálló nagyzenekari koncertet ad a CityRocks, Közép-Európa legnagyobb rockzenekara, Dunaújvárosban a Szalki-szigeten 2022. augusztus 6-án.

150 rockzenész mellett taiko dobosok, fúvósok játszanak majd együtt hazai és nemzetközi slágereket egy gyermekkórus közreműködésével. Ezzel párhuzamosan pedig egy háromnapos zenésztáborra is sor kerül. A kétnapos rendezvénysorozaton lesz zongorakíséretes némafilmvetítés, Jam session, valamint több tribute zenekar is fellép, sőt, egy teljes délután fogja Rock Kamion barangolni Dunaújváros utcáit.

A negyzenekar idén 17 dalt ad elő.

A CityRocks 2021-es, dunaújvárosi rockflashmobján 400 zenész vett részt. A koncertet több ezren nézték meg élőben, az ott készült kisfilmek pedig már 30 milliónál is több megtekintést értek el. A CityRocks eddigi (szegedi, kecskeméti, bonchidai és dunaújvárosi) koncertjfilmjeit pedig a média partereiknek is köszönhetően már 160 milliónál többször nézték meg világszerte.

Előző sztori

Házba betonoztak egy macskát egy fővárosi építkezésen

Következő sztori

“Köpönyegforgatónak” és “kétes alaknak” nevezik Komjáti Zoltánt