KÉPGALÉRIA!

Újabb teltházas éjszakával folytatódott az időutazás

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az időutazásban nincs megállás, az őrületes szombati esti hangulatról Lou Bega, Las Ketchup, Basshunter és természetesen a hazai nagyágyúk gondoskodtak.

Ismét ki kellett tenni a teltház táblát a szegedi Deja Vu Fesztivál kapuira, ugyanis a háromnapos időutazás második napján is hatalmas érdeklődés övezte a 90-es és 2000-es évek legendáit.

A nyár legjobb hétvégéjének folytatását délutántól Csordás Tibi, az UFO Update valamint Korda György és Balázs Klári indította be. Magyarország legimádnivalóbb házaspárja 8 év kihagyást követően lépett a Deja Vu Fesztivál színpadára, akik minden túlzás nélkül kiérdemelték a legkedveltebb hazai produkció címet a szombati kínálatban.

Az esti folytatásban a mambókirály Lou Bega táncoltatta meg a Partfürdő időutazóit, akit a spanyol Las Ketchup lányok követtek az idei évben 20 éves Ketchup Song című dalukkal, amelyről a szervezők egy külön köszöntéssel meg is emlékeztek. Habár Szegedre megérkezett és készült az estére, Alexandra Stan kénytelen volt a fellépését az utolsó pillanatban lemondani. Fájó torokkal érkezett, tünetei folyamatosan erősödtek, így a délutánt a szegedi Fül-Orr-Gégészeti klinikán töltötte, ahol az orvosok kényszerpihenőre ítéték a hangszálait.

A kiesett fellépést a nagyszínpad két aznapi házigazdája, Gabriel B. és MolnárBé töltötte ki egy energikus összeállítással, amelynek végén a szombati nap egyik legszebb pillanata is összejött: A két dj megemlékezett azokról a legendákról, akiket a legutóbbi fesztivál óta elvesztett a hazai zenei élet, így világító mobilokkal a kézben, egymást ölelve énekelte egy emberként a teljes Deja Vu Family az Omega – Gyöngyhajú lány című klasszikusát.

Előző sztori

Ezért egyre féltékenyebbek Orbán sikereire az EU-ban

Következő sztori

Pünkösd, az öröm ünnepe