Torlódás alakult ki a röszkei határátkelők kilépő oldalán

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Nyugat-Európából hazatérő vendégmunkások és a nyaralni induló turisták miatt torlódás alakult ki a röszkei határátkelőhelyek kilépő oldalán szombaton délután – közölte a rendőrség a honlapján. Az autópályán és a közúti határátkelőhelyen Röszkénél Szerbiába tartóknak három órát kell várniuk a határátlépésre. Az ásotthalmi közúti határátkelőhely kilépő oldalán egyórás a várakozás.

A gyorsabb határátlépés érdekében az utazók választhatják a tiszaszigeti vagy a kübekházi határátkelőhelyet, melyek 7 és 19 óra között működnek.

Szintén élénk a forgalom a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen. A Romániából személygépkocsival érkezőknek és az odatartóknak egyaránt két órát kell várakozniuk. A nagylaki közúti átkelőnél mindkét irányban egyórás a várakozás.

Az utazók itt az egész nap működő kiszombori átkelőt választhatják.

Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán (www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo), illetve a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak.

Előző sztori

Szentkirályi Alexandra: a nemzeti érdek az országimázs kialakításában is az első helyen áll

Következő sztori

Vasárnap Szeged környékén lesz a legmelegebb