Ne higgyetek a Gergely-kalendáriumnak

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Mert szerinte június van. Ugye mekkora melléfogás? Hiszen minden woke, liberális, szójalattés, szivárványos kis barátunk tudja, hogy ez nem június idusa, hanem a „pride month”. A világ szivárványba burkolódzik mindenki isteníti az LMBTQ közösségeket. A légitársaságok szivárványszínben világítják meg a gépek belsejét, nagy illatszercégek ünneplik a terhes férfiakat, a transznőket és nyaralni is a legszívesebben a „genderpartra” mennénk, csak hogy politikailag korrekt helyet válasszunk, ha már a transz-szibériai vasút most nem játszik be.

Most ne húzzátok a szátokat, hanem vigyázó szemetek Washingtonra és Brüsszelre vessétek, ahol nem az egyetemi diploma vagy a szakértelem számít, hanem mindél durvább a nemi aberráció, annál feljebb juthatsz a ranglétrán. Legyetek ám résen és nehogy valami lájtos kis biszexualitással próbálkozzatok álláskeresésnél, hanem lehetőség szerint találjatok ki valami teljesen egyedit, majd sipákoljatok a médiában, hogy senki sem ért meg titeket és el is vagytok nyomva a náci fehér heteróktól. Mondjuk te egy fehér férfi testébe zárt, afrikai, pánszexuális, transznő vagy. Na ez már döfi és tuti, hogy felkarol egy civil szervezet és ha jól adod elő akkor az Antifa is szétveri a fél várost a téged ért sérelmek miatt.

A német közmédia az ARD és a ZDF is megfújta a harci kürtöket és elhatározta, hogy szivárványos seregével bevesz minden gyermekszobát. Eddig csak Nick a lányból lett transzpasi mesélt a kicsiknek a nemváltás csodájáról, ám most megjelent Kai, aki megmutatta a gyerkőcöknek, hogy ő férfi létére is tudott szülni. A „funk” ifjúsági magazin remek cikkeket hoz le weboldalán pl., „Kannibálok között”, „Emberi vért iszok”, „Milyen érzés prostinak lenni?”. Ki az az állat, aki ma még Andersen meséket akar olvasni, amikor itt a vámpír fétis gyermekeknek. Ez már a liberális „Die Welt” napilapnak is sok volt és azzal vádolták az LMBTQ+ szervezeteket, hogy minden tudományos érvvel szembe menve hülyítik a gyerekeket. Többszáz tudós csatlakozott ehhez a véleményhez. Az eredmény azonban várható volt. Az LMBTQ+ lobbi nekiesett az újságnak és mindenkinek, akik kétségbe merik vonni őrült eszméiket a transznemekről és terhes férfiakról. A kiadó két napig bírta a nyomást, majd hivatalosan elnézést kért.

Sic transit gloria mundi… A kevesek őrülete megint győzött a többség normalitása felett. Az ideológia letarolta a biológiát. Kétségünk ne legyen, ha nem egy polgári konzervatív kormányunk lenne, aki megalkotta a gyermekvédelmi törvényt, akkor hozzánk is begyűrűzne ez a bolondéria. A facebook által feldobott hirdetések már mind szivárványban pompáznak, Calvin Klein a női fehérneműit egy szőrős, fekete pasira húzta és mindenki boldogan tapsikol, mint az a bizonyos cintányéros majom a fejben.

Georg Spöttle

Előző sztori

A stratégiai üzemanyag tartalékból segíti a kormány a bajba jutott OMV-t

Következő sztori

Marad a nyárias idő jövő héten is