Meghosszabbított nyitvatartás az ásotthalmi határátkelőhelyen

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Júliusban és augusztusban hétvégente meghosszabbított nyitvatartással működik az ásotthalmi közúti határátkelőhely – közölte csütörtökön a rendőrség a honlapján.

Július 1-je és augusztus 31-e között az utazók péntekenként, szombatonként és vasárnaponként 7 óra és 22 óra között vehetik igénybe az ásotthalmi közúti határátkelőhelyet.

A többi határátkelőhely az eddig megszokott rendben tart nyitva Csongrád-Csanád megyében. Így a röszkei és a csanádpalotai autópálya-határátkelőhely 24 órában, a kiszombori és nagylaki közúti határátkelőhely szintén egész nap, míg a röszkei, kübekházi és tiszaszigeti közúti határátkelőhely 7 és 19 óra között működik.

Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán (www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo), illetve a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak.

KÉPGALÉRIA
Előző sztori

Áder János horgászversenyt nyert a Maty-éren

Következő sztori

Megszüntetheti a dorozsmai vásárt is Botka László – jelentették be