Ismét lesz Strandok éjszakája, Szeged is csatlakozik

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Júliusban ismét megrendezik a Strandok éjszakáját, melyhez Szegeden a Napfényfürdő Aquapolis is csatlakozik.

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén ismét megrendezik a Strandok éjszakáját július 30-án, amikor várhatóan megtelnek a magyarországi fürdők. Balogh Zoltán, a Magyar Fürdőszövetség főtitkára az MTI-nek szerdán elmondta: július közepéig várják a fürdők jelentkezését, amelyek éjszakáig tartó nyitva tartással tudják fogadni a fürdőzőket. A programhoz eddig tucatnyi fürdő csatlakozott.

Az eseményt minden évben július utolsó szombatján rendezik meg. Ilyenkor a csatlakozó termál- és gyógyfürdők, valamint aquapolisok hosszabb nyitvatartással és különleges programokkal várják az érdeklődőket.

Idén Szegeden a Napfényfürdő Aquapolis is csatlakozik a kezdeményezéshez. Ennek megfelelően ezen a napon 23 óráig tart nyitva, zeneszó mellett estébe nyúló családi programok lesznek. A megyében még Csongrádon a Városi Gyógyfürdő csatlakozik az éjszakához.

Tavaly mintegy 40 fürdő csatlakozott a Strandok éjszakájához, több tízezer látogatót vonzottak.

Magyarországon a természetes vizek strandjait nem számítva összesen nagyjából 200 gyógy-, és élményfürdő működik. A csatlakozó fürdőkről és a részletes programokról a www.furdoszovetseg.hu weboldalon és a szövetség hivatalos közösségi oldalán, a Csobbanj velünk Facebook-oldalon lehet tájékozódni.

(via MTI)

Előző sztori

Délután döntőt úszhat Pádár Nikolett

Következő sztori

Eljárás indult az éjjelente száguldozó egyik szegedi motorossal szemben