Budafokról erősített a Szeged Csanád GA

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ballábas középpályással erősített az NB II-re készülő Szeged-CSanád GA. A 24 éves Micsinai Miklós a Vasas-Kubala akadémián nevelkedett, majd Siófokon és Kazincbarcikán játszott. Az utóbbi négy évét a Budafokban töltötte, ahol 22 élvonalbeli meccset játszott.

-Örültem a megkeresésének, mert egy szimpatikus, komoly célokért harcoló klubba igazolhattam. Eredményes szezont zárt a csapat az előző szezonban és most is az a célunk, hogy hasonlóan jó, még jobb eredményt érjünk el. Ebben szeretnék a csapat segítségére lenni. A beilleszkedésem könnyen ment, mivel nagyon sok játékost ismertem már a pályáról, a korosztályomból. Azt mondanom sem kell, hogy első osztályú körülmények közé érkeztem, ahol tényleg minden adott ahhoz, hogy csak a feladatunkra koncentráljunk-mondta a játékos a klub hivatalos oldalán, a szerződés aláírása után.

GERMÁN TAMÁS ÚJ SZEREPKÖRBEN

Micsinai Miklóst az eddigiektől eltérően nem Adem Kapic, hanem a labdarúgó pályáafutását tavasszal befejező Germán Tamás mutatta be. A 9 évig kék-feketében játszott, így joggal nevezhető klub legendának. A Szeged-Csanád GA vezetése többször is hangsúlyozta, hogy az értékek megörzése fontos klubnak, ennek egyik példája, hogy Germán Tamás a jövőben, mint csapatmenedzser dolgozik majd.

Előző sztori

Forró nyár után forró ősz várható a déli határon

Következő sztori

Földi László tart előadást Szegeden