Hírzóna

Volt dolguk bőven a Csongrád-Csanád megyei tűzoltóknak

Volt dolguk bőven a Csongrád-Csanád megyei tűzoltóknak

2022. május 31., kedd
Volt dolguk bőven a Csongrád-Csanád megyei tűzoltóknak

Az elmúlt hétvége tűzoltói beavatkozásait gyűjtöttük össze a megyéből.

Az avar égett pénteken délelőtt Nagytőkénél. A szentesi és a kunszentmártoni hivatásos egységek oltották el a lángokat, nem sérült meg senki. Délben pedig Hódmezővásárhelyen, a szántó Kovács János utcában csaptak fel a lángok. A város hivatásos egységei két vízsugárral végezték el az oltást, a tűzesetben egy ember megsérült, őt a mentők füstmérgezés gyanújával szállították kórházba.

Kigyulladt egy személyautó motortere pénteken délután Kisteleknél. A szegedi hivatásos egységek egy vízsugárral hűtötték vissza az izzó motorteret, senki sem sérült meg.

Két személyautó ütközött pénteken Földeáknál, a 4415-ös úton. A makói hivatásos és a földeáki önkéntes tűzoltók végezték el a műszaki mentést, a balesetben két ember megsérült.

Szombaton két helyen is lehasadt ágak akadályozták a közút forgalmát Szegeden. A Csöndes utcában, valamint a Brüsszeli körúton végeztek műszaki mentést a szegedi hivatásos egységek. A gyors beavatkozásnak köszönhetően a forgalom mindkét helyen rövid idő alatt helyreállt, személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Újraélesztett beteg mozgatásában segítettek a makói tűzoltók szombaton este. A Széchenyi utcába riasztották az egységet. A tűzoltók kézi erővel vitték le a harmadik emeletről a beteget, majd átadták a mentők munkatársainak.

Két autó karambolozott vasárnap délután Szegednél, a Bordányi úton. A szegedi tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt. A balesetben négyen megsérültek.

Forrás: Katasztrófavédelem

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.