Közélet

Van ahol a bogrács, van ahol a sátor ürült ki a Ligetben

Van ahol a bogrács, van ahol a sátor ürült ki a Ligetben

2022. május 1., vasárnap
Van ahol a bogrács, van ahol a sátor ürült ki a Ligetben

A hagyományoknak megfelelően a politikai pártok is majálisozni várták a szegedieket a Ligetben. Volt ahol zsíros kenyér volt a menü, de volt ahol két féle pörkölt is rotyogott a bográcsban. Természetesen a majálisról a sör sem hiányzott.

A Fidesz-KDNP szegedi majálisa osztatlan sikert aratott a Ligetben, már a délelőtti órákban is nagyon sokan jöttek, a birka és malac pörkölt illata pedig még többeket csábított a sátor és a padok környékére. -Nem bújtunk el a standunkkal, ide települtünk, ahova a többi párt is. De az erre járók örültek is ennek, nagyon sok emberrel találkoztunk, és ez mindig fontos a munkánkhoz. Politikai határokon átívelő a szegediek szeretete és barátsága-mondta lapunknak Német Ferenc, a Fidesz önkormányzati képviselője.

Hogy valóban sokan érkeztek a kormánypártok szegedi képviselőihez, azt két, jóval az ebédidő után készült kép is jól mutatja. A bográcsok már kiürültek, de az asztaloknál nem volt szabad hely a Fidesz-KDNP standja körül.

A háttérben a várost irányító pártoknál már kezdtek kiürülni a sátrak, és a szimpatizánsok is elindultak haza, vagy éppen a Ligetben sétálni és a pakolás is megkezdődött. Így:

-Fontos, hogy ilyen rendezvényeken ott legyünk, kötetlenül beszélgessünk a szegediekkel. Amellett, hogy rengeteg biztatást kapunk és sokan gratulálnak a választásokon elért eredményekhez, rengeteg, a mindennapokat érintő és befolyásoló dolog, ügy kerül ilyenkor elő, amiben a segítségünket várják-mondta Chovanecz Kata, a Fidesz önkormányzati képviselője.

Nézze meg a majálison készült képgalériánkat:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.