Közlekedés

Lerobbant és vég nélkül csilingelt egy villamos a Vértónál

Lerobbant és vég nélkül csilingelt egy villamos a Vértónál

2022. május 16., hétfő
Lerobbant és vég nélkül csilingelt egy villamos a Vértónál

Az ominózus eset a 2-es vonal vértói megállójánál történt. A Szegedi Közlekedési Kft. szerint a forgalmi zavar miatt negyedórás késések várhatók.

Szűnni nem akaró csilingelés váltotta fel a tavaszi madárcsicsergést a Vértónál hétfő délután öt óra körül. Mint kiderült, a 2-es vonalon szolgálatot teljesítő egyik Tatra villamos bemondta az unalmast. Az autósforgalom szempontjából szerencsére nem a kereszteződésben, hanem pont a megállóban robbant le a csehszlovák járműipar büszkesége.

Igazi csodának lehettek szem- és fültanúi az arra tévedt járókelők, ugyanis a villamos az áramtalanítását követően még negyedórán át csilingelt.

AZ SZKT Facebook-oldalán egyelőre csak annyit írtak, hogy forgalmi zavar történt a 2-es vonalon és előreláthatólag 10-15 perces vonali késések várhatóak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.