Komjáti Zoltán lesz az Összefogás Szegedért Egyesület jelöltje a dorozsmai időközi választásokon

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szeged polgármestere, Botka László jelentette be, hogy Komjáti Zoltán lesz a kiskundorozsmai időközi választósokon Ruzsa Roland kihívója az Összefogás Szegedért Egyesület képviseletében.

Mint ismeretes, június 26-ra időközi választásokat írtak ki Kiskundorozsmán, mivel Mihálffy Béla volt Szeged dorozsmai képviselője, aki április 3-án, az országgyűlési választásokon Csongrád-Csanád megye 2. számú választókörzetében nyerni tudott, így az önkormányzati képviselői tisztségéről összeférhetetlenség miatt lemondott.

Komjáti Zoltán már 2019-ben egyszer kikapott a kormánypárti jelölttől a Szeged 1-es választókerületben, most ismét őt indítja az Összefogás Szegedért Egyesület.

A jelölő szervezet az Összefogás Szegedért Egyesület, a hat demokratikus ellenzéki párt egyöntetűen támogatta Komjáti Zoltán jelöltségét

jelentette be az összefogás jelöltjét Botka László.

Ruzsa Roland, a Fidesz-KDNP jelöltje pedig korábban úgy fogalmazott, hogy azt a munkát szeretné folytatni június 26. után, amelyet 12 éve elkezdett és azóta is eredményesen végez Mihálffy Béla.

Szívvel-lélekkel szeretném tovább építeni Kiskundorozsmát

-nyilatkozta Ruzsa Roland.

Borítókép: Szabó Luca/szeged.hu

Előző sztori

Megszűnt minden korlátozás Horvátországban

Következő sztori

Hétfőtől újra Kijevben működik a magyar nagykövetség