Politika

Szívvel-lélekkel folytatná Ruzsa Roland a Mihálffy Béla által megkezdett munkát

Szívvel-lélekkel folytatná Ruzsa Roland a Mihálffy Béla által megkezdett munkát

2022. április 22., péntek
Szívvel-lélekkel folytatná Ruzsa Roland a Mihálffy Béla által megkezdett munkát

Pénteken az országgyűlési képviselői munkára készülő Mihálffy Béla mutatta be Ruzsa Rolandot, a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjét a június 26-án esedékes időközi önkormányzati választásokon. - A személyes ismertség és az eddig elvégzett munka, támogatás alapján úgy vélem, méltó utódom lesz Ruzsa Roland, akit a megye 2-es számú választókerületének elnöke, Nagy Attila is alkalmasnak tart a jelöltségre – emelte ki Mihálffy Béla.

A megválasztott országgyűlési képviselő hozzátette, hogy Ruzsa Roland több mint 10 éve Kiskundorozsmán él a családjával, régóta ismeri, elismeri a munkáját. A jelölt hosszú évek óta támogatja Dorozsma rendezvényeit és jótékonysági ügyeit is.

Ruzsa Roland bizalmat kapott Nagy Attilától és Mihálffy Bélától, a megkezdett munkát folytatná Kiskundorozsmán (Fotó: Sándor Judit)

Ruzsa Roland a bemutatkozó sajtótájékoztatón elmondta, hogy megtisztelő a felkérés, amire rögtön igent mondott, és megköszönte Mihálffy Bélának és Nagy Attilának bizalmát. – Azt a munkát szeretném folytatni június 26. után, amelyet 12 éve elkezdett és azóta is eredményesen végez Mihálffy Béla. Szívvel-lélekkel szeretném tovább építeni Kiskundorozsmát – hangsúlyozta a kormánypárti képviselőjelölt. Fontosnak érzi, hogy amennyiben megválasztják, elődjéhez hasonlóan mindig elérhető legyen a választóknak és legfőbb célja a megkezdett infrastrukturális fejlesztések folytatása.

Mihálffy Béla külön kiemelte, hogy azért is lenne fontos, hogy annak a pártnak a jelöltje kapjon bizalmat, amelyik az országot irányítja, mert az országgyűlési képviselő együtt tud működni a kormányzattal, az önkormányzati képviselő pedig azzal, aki a kormányzattal való együttműködés által segíteni tudja Dorozsma fejlődését.

Időközi választások lesznek

Április 3-án Mihálffy Béla Csongrád-Csanád megye 2. számú választókörzetében meggyőző fölénnyel egyéni országgyűlési mandátumot szerzett kormánypárt színeiben, így parlamenti képviselőként folytatja munkáját. A kiskundorozsmai politikus eddig önkormányzati képviselőként dolgozott, azonban a két feladat törvényileg összeférhetetlen, így június 26-ra időközi választásokat írtak ki Kiskundorozsmán. Azt egyelőre nem tudni, hogy ki, vagy kik lesznek Ruzsa Roland ellenfelei.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.