Szívvel-lélekkel folytatná Ruzsa Roland a Mihálffy Béla által megkezdett munkát

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Pénteken az országgyűlési képviselői munkára készülő Mihálffy Béla mutatta be Ruzsa Rolandot, a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjét a június 26-án esedékes időközi önkormányzati választásokon. – A személyes ismertség és az eddig elvégzett munka, támogatás alapján úgy vélem, méltó utódom lesz Ruzsa Roland, akit a megye 2-es számú választókerületének elnöke, Nagy Attila is alkalmasnak tart a jelöltségre – emelte ki Mihálffy Béla.

A megválasztott országgyűlési képviselő hozzátette, hogy Ruzsa Roland több mint 10 éve Kiskundorozsmán él a családjával, régóta ismeri, elismeri a munkáját. A jelölt hosszú évek óta támogatja Dorozsma rendezvényeit és jótékonysági ügyeit is.

Ruzsa Roland bizalmat kapott Nagy Attilától és Mihálffy Bélától, a megkezdett munkát folytatná Kiskundorozsmán (Fotó: Sándor Judit)

Ruzsa Roland a bemutatkozó sajtótájékoztatón elmondta, hogy megtisztelő a felkérés, amire rögtön igent mondott, és megköszönte Mihálffy Bélának és Nagy Attilának bizalmát. – Azt a munkát szeretném folytatni június 26. után, amelyet 12 éve elkezdett és azóta is eredményesen végez Mihálffy Béla. Szívvel-lélekkel szeretném tovább építeni Kiskundorozsmát – hangsúlyozta a kormánypárti képviselőjelölt. Fontosnak érzi, hogy amennyiben megválasztják, elődjéhez hasonlóan mindig elérhető legyen a választóknak és legfőbb célja a megkezdett infrastrukturális fejlesztések folytatása.

Mihálffy Béla külön kiemelte, hogy azért is lenne fontos, hogy annak a pártnak a jelöltje kapjon bizalmat, amelyik az országot irányítja, mert az országgyűlési képviselő együtt tud működni a kormányzattal, az önkormányzati képviselő pedig azzal, aki a kormányzattal való együttműködés által segíteni tudja Dorozsma fejlődését.

Időközi választások lesznek

Április 3-án Mihálffy Béla Csongrád-Csanád megye 2. számú választókörzetében meggyőző fölénnyel egyéni országgyűlési mandátumot szerzett kormánypárt színeiben, így parlamenti képviselőként folytatja munkáját. A kiskundorozsmai politikus eddig önkormányzati képviselőként dolgozott, azonban a két feladat törvényileg összeférhetetlen, így június 26-ra időközi választásokat írtak ki Kiskundorozsmán. Azt egyelőre nem tudni, hogy ki, vagy kik lesznek Ruzsa Roland ellenfelei.

Előző sztori

Ismét bombariadó volt a Szeged Plazában

Következő sztori

Napolja el a kocsimosást, megint jön egy kis szaharai saras eső!