PROMO

Jelenj meg divatosan bármikor – a legtrendibb kiegészítők, amelyek garantáltan feldobják az outfited

Jelenj meg divatosan bármikor – a legtrendibb kiegészítők, amelyek garantáltan feldobják az outfited

2022. május 27., péntek
Jelenj meg divatosan bármikor – a legtrendibb kiegészítők, amelyek garantáltan feldobják az outfited

Az idei szezon két kiemelkedő komponense egyértelműen a retró és a különleges dizájnnal ellátott darabok. A retro különféle formákkal és kiegészítőkkel tér vissza közénk idén, méghozzá a lehető legstílusosabb módon. Ahogyan a színskála is jócskán kibővült. Ez pedig azt jelenti, hogy olyan színben is elérhetővé váltak a különféle kiegészítők, amilyeneket korábban szinte alig láthattunk köztük.

Retro kiegészítők

Napszemüvegből, pénztárcából és övből hódít a retró életérzés idén. A hetvenes- és a nyolcvanas évek kiegészítői megújult dizájnnal ismét visszatértek a mindennapjainkba. Ez pedig egyáltalán nem azt jelenti, hogy elengedhetetlen beszereznünk a legújabb darabokat. Szinte biztosan akad a rokonoknál, szülőknél vagy a nagyszülőknél egy-két ikonikus darab a múltból, amit bátran viselhetünk az idei trendeknek hódolva. Ugyanez a helyzet a fülbevalókkal is. A karika és az egyéb bizsu fülbevalók szinte bármely típusa beleillik az idei divatba. A retro kiegészítőket pedig szinte bármivel kombinálhatjuk. Elegáns, sportos, bohém… Szinte bármilyen stílushoz remekül passzolnak ezek a múltat idéző darabok. Nyáron pedig valódi fesztiválhangulatot csempészhetünk szettünkbe általuk –főleg ha a két fentebb említett korszakra oly jellemző parti kiegészítőket használjuk.

Woman wearing white sneakers in the wardrobe or small clothes store

Platform sportcipők és sneakerek

A platformokkal talán a hetvenes és nyolcvanas években találkozhattunk legutóbb. Ezek a cipők rendkívül trendinek számítottak akkoriban, mostanság pedig újra hódítanak. Ez nem is csoda, hiszen a platformok nem csupán rendkívül nőiesek, de ugyanilyen praktikusak is. A cipők vastag talpa ugyanis kifejezetten kényelmes a lábak számára. AGuesstervezői is tökéletesen tisztában vannak ezzel. Nem véletlen tehát, hogy annyi platform modell található a kínálatukban még sneakerből is.

Cukorka- és pasztellszínek

Már egészen megszokhattuk, hogy a különleges színekkel ellátott kiegészítőket legfeljebb a drága világmárkák kínálatában találhatjuk meg – ráadásul itt sem túl gyakran. Most viszont szinte minden minden márka jelentősen kibővítette az általuk használt színpalettát. Kellemesebbnél kellemesebb árnyalatokkal találkozhatunk, a finom mentától kezdve, a selymes vanílián át a nőies mályváig az aktuális divat világában. Nincs olyan pasztell- vagy cukorkaszín, amely ne képviseltetné magát legalább egy övön vagy pénztárcán – na és persze anői hátizsákokon. A megszokott standard színek mellett most rendkívül pazar paletta tárul elénk. Ráadásul a visszafogott elegancia híveinek is bőven akad miből válogatniuk. A vidám színek mellett az elegáns, sötét árnyalatok is nagy hangsúlyt kaptak idén. A kifinomult burgunditól kezdve, a sejtelmes feketéig, sokkal nagyobb választék elérhető ezekből, mint korábban szinte bármikor. Feltétlen megéri tehát alaposan szemügyre vennünk az idei választékot, hiszen talán évek múltán sem találunk majd olyan kiegészítőket, mint amiket az idei divat kínál számunkra.

Támogatott tartalom!
Képek forrása:ecipo.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.