Meteor

Ismét zivatar áztathatja el Szegedet és környékét

Ismét zivatar áztathatja el Szegedet és környékét

2022. május 5., csütörtök
Ismét zivatar áztathatja el Szegedet és környékét

Nem csillapodik az időjárás, már ami a várható zivatarokat illeti: a tegnapihoz hasonlóan ma is szinte az egész országra elsőfokú, citromsárga figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.

14 megyére, köztük Csongrád-Csanád megyére ismét elsőfokú, citromsárga figyelmeztetést adtak mi a meteorológusok a várható zivatarok miatt. Az előrejelzés szerint a reggeli órákban az Északi- középhegység térségében lévő csapadékgócban kis eséllyel az ég is megdörrenhet.

Napközben a déli óráktól ismét zivatarok kialakulására kell számítani, legnagyobb számban és valószínűséggel az Északi-középhegység tágabb térségében, valamint az Alföldön fordulhatnak elő.

Helyenként intenzív csapadékképződés, viharos széllökés és apró szemű jég kísérheti a zivatart.

Forrás: met.hu

A legmagasabb nappali hőmérséklet egyébként általában 21 és 27 fok között várható. Késő estére jobbára 11 és 19 fok közé hűl le a levegő.

(met.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.