Hoppá! Újabb tévedés egy nem régen átadott beruházáson

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Múlt héten írtuk meg, hogy a Fidesz önkormányzati képviselőjének, Chovanecz Katának többen jelezték, hogy furcsán, elméretezve és vitára okot adóan festették fel a felújított járdaszakaszt amit kerékpárosok is használhatnak a József Attila sugárúton.

Akkor azt is írtuk, hogy Nagy Sándor alpolgármester “orientációs felfestésnek nevezte azt”, merthogy ezt az útszakaszt elvileg a gyalogosoknak és a kerékpárosoknak együtt, minden megosztás nélkül kellene használniuk. Ebből viszont rendszeres a konfliktus, merthogy a kerékpárosok szerint a jelölt sáv az övéké, a gyalogosok pedig morgolódnak mert nem férnek el.

De ennek most vége!

Belátva a hibát ma már így néz ki az említett szakasz felfestése.

Már nem orintálnak senkit sehova, eltűnt a sávokat elválasztó szaggatott vonal, maradt helyette a kerékpáros és gyalogos piktogram. Hogy ez a végleges, vagy csak félkész megoldás, azt nem tudjuk, de kiváncsian várjuk, hogy a gyakorlatban mit oldottak meg ezzel a hibajavítással.

Emellett pedig várjuk, hogy a csatornákat mikor hozzák szintbe a burkolattal.

Előző sztori

Újabb meglepetések: a Párbeszéd kivonul a miniszterelnöki eskütételéről

Következő sztori

Öngyilkosságról és háborúról beszélt Orbán Viktor