Közélet

Hoppá! Újabb tévedés egy nem régen átadott beruházáson

Hoppá! Újabb tévedés egy nem régen átadott beruházáson

2022. május 16., hétfő
Hoppá! Újabb tévedés egy nem régen átadott beruházáson

Múlt héten írtuk meg, hogy a Fidesz önkormányzati képviselőjének, Chovanecz Katának többen jelezték, hogy furcsán, elméretezve és vitára okot adóan festették fel a felújított járdaszakaszt amit kerékpárosok is használhatnak a József Attila sugárúton.

Akkor azt is írtuk, hogy Nagy Sándor alpolgármester "orientációs felfestésnek nevezte azt", merthogy ezt az útszakaszt elvileg a gyalogosoknak és a kerékpárosoknak együtt, minden megosztás nélkül kellene használniuk. Ebből viszont rendszeres a konfliktus, merthogy a kerékpárosok szerint a jelölt sáv az övéké, a gyalogosok pedig morgolódnak mert nem férnek el.

De ennek most vége!

Belátva a hibát ma már így néz ki az említett szakasz felfestése.

Már nem orintálnak senkit sehova, eltűnt a sávokat elválasztó szaggatott vonal, maradt helyette a kerékpáros és gyalogos piktogram. Hogy ez a végleges, vagy csak félkész megoldás, azt nem tudjuk, de kiváncsian várjuk, hogy a gyakorlatban mit oldottak meg ezzel a hibajavítással.

Emellett pedig várjuk, hogy a csatornákat mikor hozzák szintbe a burkolattal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.