Hitlert élteti Komjáti Zoltán?

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Komjáti Zoltán, az Összefogás Szegedért Egyesület jelöltje indul június 26-án Kiskundorozsmán az időközi választáson, aki korábban Hitler éltetésére utaló gesztust tett közösségi oldalán.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Komjáti Zoltán lesz a kiskundorozsmai időközi választósokon Ruzsa Roland kihívója az Összefogás Szegedért Egyesület képviseletében. Az Origo kiszúrt egy posztot a jobbikos politikus közösségi oldalán, ahol arra utaló jelek vannak, hogy Hitlert éltetné.

A náci Németország hírhedt köszöntését, a „Heil Hitler” szófordulatot szimbolizálja a 88-as szám, ami megjelent egyik Facebook képe alatt komment formájában és azt lájkolta. A 8-as, az ábécé nyolcadik betűjét, vagyis a H-t jelöli, így a 88 jelentése „HH”, vagyis a „Heil Hitler”.

Láthatóan a Jobbikot nem zavarja, hogy szegedi elnöke egy szélsőséges eszméket támogató politikus, ráadásul a baloldali koalíció tagjai és Botka László polgármester is kiállnak a jelölt mellett.

Forrás: origo.hu
Borítókép: szeged.hu

Előző sztori

Kiugrott elébe egy őz, a fának csapódva súlyosan megsérült

Következő sztori

Éjféltől háborús veszélyhelyzet lép életbe!