Politika

Hajnal Miklós elindul a Momentum elnöki posztjáért

Hajnal Miklós elindul a Momentum elnöki posztjáért

2022. május 13., péntek
Hajnal Miklós elindul a Momentum elnöki posztjáért

A baloldali politikus szerint sokan a Momentumban látják az egyetlen reménysugarat.

Hajnal Miklós szerint gyökeresen új helyzet állt elő a Momentumban azzal, hogy Donáth Anna nem indul újra az elnökségért. Donáth pár napja erősítette meg, hogy gyermeket vár, és ezért nem indul el a Momentum nyári tisztújításán.

„Miközben a személyes szempontjai miatt mindannyian megértjük és tiszteletben tartjuk a döntését, érthető, hogy a legnépszerűbb politikusunk döntése sokakat megrendített, köztük engem is” – írja Facebook-oldalán Hajnal, majd így folytatta:

„Egy hete még nem gondoltam, hogy ilyen bejegyzést fogok írni, nem is készültem erre a szerepre. Az új helyzetben viszont sokan megkerestetek, buzdítottatok, a tenni akarásom és

a felelősségérzetem pedig azt diktálja, hogy jelentkezzek a párt elnöki tisztségére.”

-írta bejegyzésében.

Hajnal szerint sokan most a Momentumban látják az egyetlen reménysugarat: „mi új parlamenti szereplőként új irányt is mutathatunk az ellenzéki oldalnak.” Azt írja, hisz a közösségében, és abban, hogy „a Fidesz leváltásához egy erős és meghatározó Momentumra van szükség az ellenzéki térfélen”.

Forrás: telex.hu
Borítókép: Hajnal Miklós Facebook-oldala

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.