Ellopott egy autót, karambolozott vele, majd megpróbálta újra ellopni

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Elfogtak egy 18 éves fiút Szegeden, aki jogtalanul vitt el egy gépkocsit, majd miután balesetet okozott vele, a helyszíni szemlét követően újra megpróbálta ellopni.

A rendőrségre 2022. május 7-én kora délután érkezett bejelentés, hogy az Alföldi utcában egy ismeretlen sofőr Opeljével nekihajtott egy szabályosan parkoló autónak, majd a helyszínről elmenekült.

A rendőrök az elvégzett adatgyűjtések eredményeként megállapították, hogy az autót röviddel a baleset előtt tulajdonították el.

Nem sokkal a helyszíni szemle után újabb bejelentés érkezett, hogy vélhetően az okozó sofőr visszament a járműhöz, majd azt újra megkísérelte elvinni.

A helyszínre kiérkező egyenruhások a tinédzsert elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók a gyanúsítottat hallgatták, aki tettét részben elismerte. Ellene jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult.

(police.hu)

Előző sztori

Nemzetközi szabványnak megfelelő atlétikai centrumot kaphat SZTE

Következő sztori

A közösség építő erejében és a munkában hisz Ruzsa Roland