Hírzóna

Aki Röszke felöl jönne Magyarországra, inkább kerüljön

Aki Röszke felöl jönne Magyarországra, inkább kerüljön

2022. május 1., vasárnap
Aki Röszke felöl jönne Magyarországra, inkább kerüljön

Három órát kell várakozniuk a személygépkocsival Szerbia felől érkezőknek a röszkei autópálya-határátkelőhely belépő oldalán vasárnap délelőtt - közölte a rendőrség honlapján. Szintén háromórás a várakozás a Magyarországra tartó autóbuszok számára is. A kilépőoldalon az autóbusszal és a személygépkocsival utazóknak egyaránt egy órát kell várniuk a határátlépésre.

Intenzív a forgalom az ásotthalmi határátkelőhely belépő oldalán, ahol egyórás a várakozás. A gyorsabb határátlépés érdekében 7 és 19 óra között az autósok választhatják a kübekházi és a tiszaszigeti közúti határátkelőhelyet is. A határátkelőhelyek nyitvatartásáról és a várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán (www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo), illetve a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) applikáció segítségével tájékozódhatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.