Szórakozás

A TIK-be látogatókat ma robotok köszöntik a SzeBIT-en

A TIK-be látogatókat ma robotok köszöntik a SzeBIT-en

2022. május 19., csütörtök
A TIK-be látogatókat ma robotok köszöntik a SzeBIT-en

Ingyenes, országosan is egyedülálló tech rendezvény nyitotta meg kapuit ma reggel a TIK-ben. A kiállítás, előadások és workshopok keretében, ismerkedhetnek meg az érdeklődők 2022 legizgalmasabb digitális újdonságaival – mindezt szembe állítva a múlt technológiájával. Az országban csak Szegeden nyílik lehetőség ilyen volumenű, ingyenes technológiai seregszemlén való részvételre, ahol például robotok köszöntik az érkezőket. A késő délutánig látogatható kiállítás részletes programja ide kattintva olvasható.

-A SzeBIT mindenkié: laikus érdeklődők számára is élvezetes, azonban első számú célcsoportját vállalkozók alkotják, akik számára felbecsülhetetlen, a mindennapi munkába azonnal átültethető információval szolgál – emelte ki Tóth Gábor, a rendezvényt szervező PC Trade Systems Kft. ügyvezetője.

Sándor Judit képgalériája a megnyitón készült:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.