Politika

A közösség építő erejében és a munkában hisz Ruzsa Roland

A közösség építő erejében és a munkában hisz Ruzsa Roland

2022. május 11., szerda
A közösség építő erejében és a munkában hisz Ruzsa Roland

Azzal, hogy Mihálffy Béla az országgyűlési választáson egyéni képviselői mandátumot szerzett, megüresedett Szeged 1-es számú, kiskundorozsmai választókerületének önkormányzati képviselői helye. Arról, hogy ki képviseli a városi közgyűlésben a kiskundorozsmaiakat, majd június 26-án dönthetnek a választásra jogosultak. A Fidesz-KDNP egy hosszú évek óta a dorozsmai közéletet segítő helyi vállalkozót, Ruzsa Rolandot indítja a szavazáson.

- Megtisztelő, hogy Mihálffy Béla és a választókerület elnöke, Nagy Attila bizalmat szavazott nekem. Nem kellett sokat gondolkodnom, rögtön igent mondtam a felkérésre, mert

szívemen viselem a dorozsmaiak sorsát és hiszek benne, hogy segíteni tudok abban, hogy a képviselő úr által megkezdett munkát folytatni tudom

-mondta lapunknak Ruzsa Roland.

A képviselőjelölt sikeres vállalkozóként dolgozik, rendszeresen támogatja a településrész rendezvényeit, segíti az itt élők mindennapjait. -Tíz éve élek Kiskundorozsmán, a gyermekeim már ide születtek, ezer szállal kötődök ehhez a városrészhez, vállalkozóként eddig is kötelességemnek éreztem, hogy támogassam lakóhelyemet. Az utóbbi években nagyon sokat dolgoztam együtt Mihálffy Bélával, mondhatni mellette kitanultam azt, hogy milyen feladatai vannak egy önkormányzati képviselőnek. Azt gondolom, hogy aki körbenéz és végigveszi, hogy az utóbbi években mennyit változott Kiskundorozsma, az láthatja, hogy a fejlődés útjára léptünk. Ezt az utat kell folytatni,

az infrastrukturális fejlesztések nem állhatnak meg, rengeteg elképzelésem van, amit az elkövetkező hetekben szeretnék megismertetni az itt élőkkel

- mesélt terveiről a képviselőjelölt.

Az, hogy helyben az országgyűlési választásokat komoly fölénnyel nyerte Mihálffy Béla, azt mutatja, hogy a helyiek elégedettek önkormányzati képviselői munkájával. Ez egy komoly, felelősségteljes örökséget ad az őt követő képviselőnek. - Hasonló értékrendet képviselek, mint képviselő úr. A munkában hiszek és a közösség összefogásában és építő erejében. Éppen ezért tartom fontosnak azt, hogy a választási kampányban találkozzak a választókkal, azokkal is akiket régóta jól ismerek és azokkal is akikkel eddig kevesebbet találkoztam.

Egy közösséget csak akkor lehet hitelesen és hatékonyan képviselni, ha annak tagjaival napi szinten együtt dolgozunk.

Ez igaz a kampányra is és ha megtisztelnek bizalmukkal és önkormányzati képviselő leszek, arra a munkára is. Szívvel, lélekkel szeretnék dolgozni Dorozsmáért-fejtette ki Ruzsa Roland. Hozzátette, hogy Mihálffy Béla országgyűlési képviselőként nagyon sokat segíthet képviselői feladataiban, a zökkenőmentes együttműködést pedig az elmúlt évek közös munkája garantálja.

ELKEZDŐDÖTT A KAMPÁNY

Az önkormányzati választás június 26-án lesz majd, a kampány a mai napon kezdődik, az első feladat az induláshoz szükséges ajánlások összegyűjtése. A támogatók először szerdán reggel 9 és 13 óra között írhatják alá az ajánlóíveket Kiskundorozsma központjában, a Coop ABC előtti standnál, ahol természetesen Ruzsa Roland is várja a választókat. A dorozsmaiak pedig már reggel 9 órakor szép számmal érkeztek (képgalériánk a cikk alatt), az ajénlóívet elsők között Mihálffy Béla írta alá.

A szavazásig hátralévő hetekben még többször lesz alkalmuk találkozni a helyieknek a képviselőjelölttel, hogy hol, arról a közösségi médiában és plakátokon tájékozódhatnak a választók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.