A Fidesz–KDNP is Szeged Napját ünnepli

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Boldog ünneplést és sikeres hétköznapokat kívánnak a szegedieknek a Fidesz–KDNP szegedi képviselői Szeged napja alkalmából – olvasható a két párt közös közleményében.

Emlékeztetnek rá, hogy ezen a hétvégén Szeged napját ünneplik a város lakói. Hozzátették, hogy a koronavírus-járvány után most van lehetőség ünnepelni, ráadásul a Szegednek jutó fejlesztési források fényében ok is van erre.

Felhívták a figyelmet arra, hogy az elmúlt száz évben nem érkezett annyi kormányzati támogatás a városba, mint az elmúlt időszakban.

A szegedi klinikaépítések és -felújítások, a világszínvonalú sportfejlesztések, a kulturális és turisztikai beruházások, a közösségi közlekedés fejlesztése mind-mind az Orbán-kormány döntése nyomán, döntő mértékben állami forrásból valósultak meg és folytatódnak a következő években. De a kormány támogatásával sikerült több száz munkahelyet létrehozni és több ezret megőrizni városunkban

– írják.

A Fidesz és a KDNP szerint ezt a munkát is folytatni kell. A pártok szegedi képviselői korábban is kérték és kérni is fogják a kormány támogatását a városnak. Azt pedig ígérik, hogy ahogyan eddig, ezután is megszavazzák az Országgyűlésben és a szegedi közgyűlésben a város fejlődése érdekében szükséges javaslatokat, érkezzenek azok bármely politikai oldalról.

Előző sztori

Három embercsempészt fogtak a megyében

Következő sztori

Szerb pénzmosóval szemben emeltek vádat Szegeden