Politika

A Fidesz–KDNP is Szeged Napját ünnepli

A Fidesz–KDNP is Szeged Napját ünnepli

2022. május 20., péntek
A Fidesz–KDNP is Szeged Napját ünnepli

Boldog ünneplést és sikeres hétköznapokat kívánnak a szegedieknek a Fidesz–KDNP szegedi képviselői Szeged napja alkalmából – olvasható a két párt közös közleményében.

Emlékeztetnek rá, hogy ezen a hétvégén Szeged napját ünneplik a város lakói. Hozzátették, hogy a koronavírus-járvány után most van lehetőség ünnepelni, ráadásul a Szegednek jutó fejlesztési források fényében ok is van erre.

Felhívták a figyelmet arra, hogy az elmúlt száz évben nem érkezett annyi kormányzati támogatás a városba, mint az elmúlt időszakban.

A szegedi klinikaépítések és -felújítások, a világszínvonalú sportfejlesztések, a kulturális és turisztikai beruházások, a közösségi közlekedés fejlesztése mind-mind az Orbán-kormány döntése nyomán, döntő mértékben állami forrásból valósultak meg és folytatódnak a következő években. De a kormány támogatásával sikerült több száz munkahelyet létrehozni és több ezret megőrizni városunkban

– írják.

A Fidesz és a KDNP szerint ezt a munkát is folytatni kell. A pártok szegedi képviselői korábban is kérték és kérni is fogják a kormány támogatását a városnak. Azt pedig ígérik, hogy ahogyan eddig, ezután is megszavazzák az Országgyűlésben és a szegedi közgyűlésben a város fejlődése érdekében szükséges javaslatokat, érkezzenek azok bármely politikai oldalról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.