Meteor

A Borfesztivál véget ér, de a nyárias idő (még) nem

A Borfesztivál véget ér, de a nyárias idő (még) nem

2022. május 22., vasárnap
A Borfesztivál véget ér, de a nyárias idő (még) nem

Széllel, gomolyfelhőkkel, de változatlan meleggel tartja magát a nyárias idő.

Hétfőna napsütést gomoly- és elsősorban a Dunántúlon fátyolfelhők zavarhatják. Számottevő csapadék nem várható. Veszít erejéből a szél. Kora reggel 5-15 fok várható, északkeleten és a völgyekben lesz hidegebb. Délután 22-29 fokot mérhetünk.

Keddrevirradó éjszaka és hajnalban a Dunántúlon és a középső tájakon, majd a Dunától keletre fordulhat zápor, zivatar. Északkeleten végig sok lehet a felhő, máshol napközben hosszabb időszakokra kisüt a nap, de elszórt záporok, zivatarok továbbra is kialakulhatnak. Többfelé élénk, néhol erős lesz a délkeleti szél. A csúcshőmérséklet 21 és 31 fok között alakulhat, délen lesz melegebb.

Szerdánmindenhol több napsütés várható, de elszórtan záporok, zivatarok szakíthatják meg a napos időszakokat. Feltámad a délnyugati szél. Meleg lesz, 27 és 33 fok közé emelkedhet napközben a hőmérséklet.

Az alapvetően kellemes időjárást csütörtökre egy hidegfront törheti meg - már ha megtöri.

(Időkép)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.