Meteor

Zivataros marad az idő a hét közepéig

Zivataros marad az idő a hét közepéig

2022. április 25., hétfő
Zivataros marad az idő a hét közepéig

Kora délután még figyelmeztetés volt érvényben Csongrád-Csanád megyében hétfőre és keddre. Mostanra azonban úgy tűnik, egészen szerdáig nem kell kiadósabb csapadékra számítani.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (MET) előrejelzése szerint országszerte csapadékos lesz az idő a héten. Főként a Dunántúlon kell esőre számítani, illetve az északi határvidékek mentén. A nappali hőmérséklet 18 és 23 fok, míg az éjszakai 8 és 10 fok között alakul - azaz a hőmérséklet kellemesen tavaszias marad.

A csapadékos idő azonban zivatarokat, ezzel együtt pedig villámlást és jégesőt hozhat magával. Bár hétfő délután még elsőfokú figyelmeztetés volt érvényben az ország nagyobb részén, így Csongrád-Csanád megyében is, a MET ezt azóta visszavonta. Kedden csak a dunántúli megyékben fordulhat elő ,,ítéletidő".

Pillanatnyilag azonban ügy tűnik, szerdán már mi sem ússzuk meg az esőt.

(met.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.