Kultúra

Újabb fellépők érkeznek az idei SZIN-re

Újabb fellépők érkeznek az idei SZIN-re

2022. április 8., péntek
Újabb fellépők érkeznek az idei SZIN-re

Két nemzetközi sztárral és harminc hazai kedvenccel bővült az idei Szegedi Ifjúsági Napok zenei felhozatala.

A svéd producer, dalszerző-énekes, A7S augusztusban a SZIN-en mutatkozik be. De érkezik mellette az Ausztriában élő Russkaja zenekar, aki a 2020-ban elmaradt fellépését pótolja.

A hazai zenekarok és előadók közt pedig a most bejelentett csomagban ott van a Halott Pénz, a Magna Cum Laude, Valmar, Metzker Viktória, Dorogi Péter egy debütáló koncerttel, KKevin, Kies, a Margaret Island, az Ivan and the Parazol, a Nemazalány x Sofi, az Analog Balaton, az Aurevoir, Burai, Joerjunior, a New Level Empire, Paulina, a Szabó Balázs Bandája, The Biebers, a Vad Fruttik, a 4S Street, Bruno & Spacc, a Hűvös, a Kultúrkör, Miskovits, Tóth Andi, a Random Trip, a Necc Party, Beton.Hofi, Ganxsta Zolee és a Kartel, G.W.M., a Hősök, LilG, Lmen Prala valamint a Paddy and the Rats.

A napi bontás és ezzel együtt a napi jegyek is elérhetővé váltak, ide kattintva tájékozódhat ezekről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.