Hírzóna

Reagált a Pick Szeged Zrt. a hamisított szalámira

Reagált a Pick Szeged Zrt. a hamisított szalámira

2022. április 14., csütörtök
Reagált a Pick Szeged Zrt. a hamisított szalámira

A Pick Szeged Zrt. évek óta nem gyártja az adott termék rúd kiszerelését. A hamisított termék forgalmazójával szemben eljárás indult.

Mint arról már korábban beszámoltunk, a Nébih az áprilisi húsboltellenőrzés során Pick termékként jelölt csomagolásban „Csemege szalámit” talált a Budapesti Vásárcsarnokban.

A Pick Szeged Zrt. közleményben hívta fel a vásárlók fokozott figyelmét:
A több mint 150 éves szakértelemmel bíró, a magyarok hétköznapjait a mai napig nagyban meghatározó márka az eset kapcsán is szeretné felhívni a figyelmet a termékhamisítás veszélyeire, a szellemi jogok védelmére és a fogyasztói tudatosság fontosságára.

A közleményben kitértek arra is, hogy az elmúlt évtizedekben több alkalommal próbálkoztak már (sikertelenül) a PICK szalámikhoz hasonló, fogyasztókat megtévesztő megjelenésű szalámik forgalomba hozatalával, de ezek ellen minden esetben azonnal fellépett a gyártó, és végül minden jogvita a Pick Szeged Zrt. számára kedvező eredménnyel zárult.

Borítókép: pick.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.