Pádár Nikolett ismét aranyat nyert

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Pádár Nikolett újabb magyar bajnoki címet szerzett! 100 után 200 méteren gyorson is a HAÁSZ SZUE úszója lett hazánk legjobbja! A 16 éves szegedi sportoló végig vezetett a döntőben, megelőzve Késely Ajnát is. Egyesületünk tehetsége óriási egyéni csúcsot ért el, 1:57.91-es ideje bőven a világbajnoki A-szinten belül van, így a budapesti vb-n a váltó mellett egyéniben is számíthatunk Pádár Nikolett szereplésére.

Női gyorsváltónk 9. helyen zárt 4×200 méteren. A 200 méter gyors B-döntőjében Fábián Fanni összesítésben a 11. helyezést érte el, Varga Kata pedig a 27. pozícióban zárt az előfutamokban.

– Utoljára Olasz Anna tavalyi olimpiai szereplése előtt izgultam ennyire. Akkor aludni sem tudtam, de most is csak pár órát, mert az edzések alapján éreztem, hogy akár 1:58-on belüli időt is elérhet. Ezért az aranyért és a világbajnoki időért dolgoztunk. Niki végtelenül jó versenyző típus: amit megcsinál edzésen, azt svájci óraként hozza téthelyzetben is. Ki tud zárni minden ellenfelet és körülményt, csak magával foglalkozik. Nagyon boldog vagyok a bajnoki cím miatt, amihez szívből gratulálok Nikinek! Holnap a gyorsváltónk érhet el érmet, ehhez ma Niki nélkül gyakoroltak a lányok – nyilatkozta Gellért Gábor, a HAÁSZ SZUE vezetőedzője.

Előző sztori

Véget ért az ellenzéki mandátum keringő

Következő sztori

Idén is lesz Trapp nap