Politika

Orbánisztánozásból gyászmunka

Orbánisztánozásból gyászmunka

2022. április 20., szerda
Orbánisztánozásból gyászmunka

Ujhelyi István, az MSZP EP-képviselője még a választások napján úgy fogalmazott, hogy „Orbánisztán” lehet a felelős azért, ha nem nyernek. Most pedig saját elmondása szerint kiveszi a részét a gyászmunkából.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Újhelyi Nagyon fontos dolognak jellemezte az ellenzéki összefogást, mivel az ellenzéki pártok aktivistái, vezetői egy csapatban dolgoztak. Arra a kérdésre, hogy ki lehet a felelős, ha nem nyerik meg a választásokat, azt válaszolta, hogy Orbánisztán.

A minap a Blikknek adott interjúban beismerte, hogy

nem állandó „hazaárulózásra” és „orbánisztánozásra” van most szükség.

A beszélgetésből az is kiderült, hogy Ujhelyi István jócskán kiveszi a részét az ellenzéki „gyászmunkából”, közösségi oldalán és személyesen is igyekszik minél több választópolgárral beszélni a vereségről. 

A szocialista európai parlementi képviselőnél nem ez volt az első eset, amikor ellent mond önmagának. Korábban az ellenzéki politikusoktól megszokott módon bírálta a kormány stadionépítési programjait, majd kiment szelfizni egy Fradi meccsre.

Borítókép: Vörös Szabolcs (valaszonline.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.