Sport

Nagyot küzdött a Szeged-Csanád GA

Nagyot küzdött a Szeged-Csanád GA

2022. április 6., szerda
Nagyot küzdött a Szeged-Csanád GA

A vasárnapi diósgyőri diadal után kevés pihenőre és regenerációra volt lehetősége a szegedi labdarúgóknak, akik végig dominálták a Csákvár elleni mérkőzést, de most "csak" egyetlen gólt tudtak szerezni. A 44. percben Csoboth Kevint könyökölték le a tizenhatoson belül, a jogosan megítélt büntetőt Horváth Krisztofer a tőle megszokott higgadtsággal váltotta gólra. 1-0

DRAGAN VUKMIR: – Mindig küzdeni kell a három pontért ebben az osztályban. Az előző nagy győzelem után kevés idő volt arra, hogy teljesen rendben legyünk, ráadásul jött egy olyan ellenfél, amely igazán harcos volt. Azért is vagyok büszke a játékosokra, mert nem ment a játék, de akkor is küzdöttek, hajtottak.

TÓTH BALÁZS: – Jó szériában játszó Szegeddel játszottunk. Készültünk belőle, és láttam, hogy a kolléga jó munkát végzem, tetszik a csapata játéka. Viszont mi meg jól készítettük fel a csapatot, sajnos egy szerencsétlen helyzet döntötte el a meccset. Az első félidő kiegyenlített volt, közel jártunk mi is a gólhoz, de hibázott a befejezés. A szünet után váltottunk, ez jól alakult, de akkor lennék elégedett, ha gólokat is szereztünk volna.

LABDARÚGÓ NB II, 31. FORDULÓ

SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA–AQVITAL FC CSÁKVÁR 1–0 (1–0)
Szeged, 
Szent Gellért Fórum, 800 néző. Vezette: Oláh Gábor (Baghy Csaba, Urgyán Antal)
SZEGED-CSANÁD GA: Molnár F. – Ódor, Vári, Pejovics, Kővári (Kóródi, 55.) – Kovács M., Farkas A. – Gajdos, Bencze M., Csoboth (Gréczi, 71.) – Horváth K. (Debreceni, 89.). Vezetőedző: Dragan Vukmir
CSÁKVÁR: Auerbach – Major G., Vaskó, Karacs, László N. – Mészáros D. (Derekas, 55.), Ominger – Mim (Torvund, 69.), Kártik (Magyar Zs. 69.), Baracskai (Tamás N., 55.) – Molnár R (Makrai, 83.). Vezetőedző: Tóth BalázsGólszerző: Horváth K. (44., 11-esből)
Kiállítva: Major G. (86.)

A Szeged hétfőn este 8 órától a Vasas otthonában játszik tv-s mérkőzést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.