Két év után ismét lesz húsvéti tojásvadászat a Szegedi Vadasparkban

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Vasárnap és hétfőn reggel 9 órától délután 17 óráig várják az érdeklődőket.

A koronavírus-járvány miatt az elmúlt két évben elmaradt a Szegedi Vadaspark egyik legkedveltebb rendezvénye, a húsvéti tojásvadászat, idén viszont bepótolják a kétéves kimaradást. Az állatkert hírlevele szerint a nagy sikerre való tekintettel húsvét vasárnap és húsvét hétfőn is megtartják a tojásvadászatot, hogy a lehető legtöbb érdeklődőnek biztosítsanak kellemes szórakozást.

Fotó: Szegedi Vadaspark

Miről is szól ez a játék?

A játék lényege, hogy aki figyelmesen sétál a parkban, megtalálja az út mentén, növényzet között, látogatói ösvényeken rejtőző libatojásokat. Mindegyikre vadasparki állatokhoz kapcsolódó kérdéseket írtak fel, ezek megválaszolásában az állatismertető táblák sokat segítenek. A helyes válaszokért jutalom jár a vadaspark területén kialakított gyűjtőponton.

A szervezők arra kérik a látogatókat, hogy a fair play szellemében ne tucatjával gyűjtsék össze a tojásokat, ugyanis elegendő tojással és ajándékkal készülnek, így remélhetőleg mindenkinek jutni fog belőle. Ajándékot csak a helyes válaszokért adnak!

Előző sztori

Így változnak a frakciópénzek a választások után

videó
Következő sztori

Rajtaütöttek a szegedi drogmaffián