PROMO

Kerti grillezők – élvezzük a szabadban töltött időt!

Kerti grillezők – élvezzük a szabadban töltött időt!

2022. április 28., csütörtök
Kerti grillezők – élvezzük a szabadban töltött időt!

A viszonylag hosszú és csapadékos, hideg idő után végre beköszöntött a tavasz és vele együtt a kerti összejövetelek és szabadtéri étkezések – melyek nélkülözhetetlen kellékei a kerti grillezők, bútorok és egyéb kiegészítők – időszaka is. És ezzel együtt jár az a kihívásokkal teli feladat is, hogy fantáziáját használva feldobja a kültéri teret. (x)

A kerti grillezők nélkül nincs jó szabadtéri buli

Ha egy igazán időtálló és kényelmes kerti grillező beszerzésén gondolkodik, akkor a Timeless Tools BBQ smoker, faszenes grillező és füstölő ideális választás, melyet már 20 ezer forintért megvásárolhat a hazai online boltok valamelyikében.

A faszén segítségével a kerti grillezők lehetővé teszik a főzési folyamat egyszerű irányítását, így minden alkalommal úgy készítheti el a legjobb ételeket, ahogyan szeretné. Tartsa szemmel a parazsat, mert előfordulhat, hogy a főzés befejezése előtt pótolni kell. A termék tökéletes választás a sütögetések alkalmával, kültéri rendezvényeknél vagy a nyaralás alatt. A háromrácsos kialakítású grill saját hőmérővel is rendelkezik.

A BBQ smoker leginkább füstölésre, valamint grillezésre alkalmazható, BBQ rajongók számára a legjobb kerti grillezők egyike. Az ételeket füstölhetjük vagy klasszikus módon is grillezhetjük vele. A három grillrács segítségével párhuzamosan több ételt is készíthetünk, például zöldségeket, halat, különböző húsokat vagy akár sajtot is. A termék dobozában megtalálhatóak az összeszereléséhez szükséges szerszámok és a magyar nyelvű használati leírás is.

A felhasználóbarát és teljesen rugalmas kerti grillezők sokoldalúságot biztosítanak. Fontolja meg a helytakarékos készletet állítható asztallal. Ilyet számos gyártó gyárt, köztük a Bramblecrest is. Ezek lehetővé teszik, hogy egy szabadtéri asztalt magasra terítsünk étkezéshez vagy alacsonyra pihenéshez. A többféle módon alkalmazható kerti bútorok, mint például a kültéri székek praktikusak a társasági élmény fokozása érdekében.

Az asztali grill és gyros sütő ideális, ha korlátozott hely áll rendelkezésre. Az online kapható kerti grillezők közül ezt a típust már 20 ezer forintért megvásárolhatjuk és kültéren illetve beltéren egyaránt hatékony ez az eszköz.

Tökéletesen használható kb. 1,5 kilogrammnyi számos húsféle pl: csirke, sertés, pulyka, bárány gyrosként illetve grillezve, valamint saslik, kebab, rablóhús, kolbász, hurka, szalonna, virsli sütésére, zöldségek grillezésére. Mindemellett még halat is grillezhetünk! A készülék a tartozékokat tekintve 6 db forgó nyársat és a rozsdamentes zsírfogó tálcát tartalmaz. A grill és gyrossütő praktikus és könnyen kezelhető, tisztítása sem bonyolult feladat. Szervezhetünk nyugodtan családi összejöveteleket vagy házibulit a kerti grillezők széles választékából nyugodtan válasszuk ki ezt a berendezést.

Fűtés és hűtés kint

Fontos, hogy otthonunkban kint és bent is megfelelő legyen a hőmérséklet, függetlenül az évszakoktól, különösen az állandóan változó időjárás mellett, és így a szabadban való tartózkodás élvezetes maradjon.

A kültéri hősugárzók, amelyek jól illenek a kerti bútorokhoz, melegen tartják a helyiséget, és barátságos légkört teremtenek a vendégeink számára. Mindezek mellett érdemes kipróbálni egy új stílusú teraszfűtőt, például egy álló- vagy asztali lámpát. Ez olyan, mintha a beltérit a szabadban alkalmaznánk. Természetesen a kerti grillezők is adnak némi meleget, de nem folyamatosan.

A kerti grillezők előnyei

A grillezés nagyszerű dolog, de a kültéri konyha új lehetőségeket nyit meg a szabadtéri főzés világában. Legyen szó kültéri kemencében sült pizzákról vagy húsok füstöléséről, teljes ételeket készíthet, miközben szórakoztatja a vendégeket, akik kényelmesen elférnek a szabad ég alatt miközben a lakásban alig lenne számukra elég hely és kihasználhatja a fentebb említett kerti grillezők előnyeit.

Támogatott tartalom! / Képek forrása:pixabay.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.