Sport

Hosszabbított rutinos hátvédjével a Szeged-Csanád GA

Hosszabbított rutinos hátvédjével a Szeged-Csanád GA

2022. április 29., péntek
Hosszabbított rutinos hátvédjével a Szeged-Csanád GA

Vári Barnabás a következő szezonban is a kék-feketéket erősíti.

A 34 esztendős hátvéd tavaly nyáron Győrből érkezett a Tisza-parti együtteshez, de nem a legszerencsésebben alakult az első szegedi éve. A felkészülési mérkőzéseken rendszeresen ott volt a csapatban, de a Tiszasziget elleni utolsó edzőmeccsen súlyos sérülést szenvedett, így az őszi szezont szinte teljes egészében kezelésekkel és rehabilitációval töltötte. A téli alapozásnál a koronavírus szólt közbe a felkészülésébe, ott sem tudott zavartalanul az edzésekkel foglalkozni. Az elmúlt hetekben már egyre több lehetőséget kapott a csapatban, Diósgyőrben először játszott kezdőként és rögtön gólt is szerzett. A Szeged-Csanád GA vezetése úgy döntött, hogy a tavaly megkötött szerződésben szereplő 1 éves opciót érvényesíti, így jövőre is a kék-feketéket erősíti majd Vári Barnabás.

– A legrosszabbkor sérültem meg nyáron, mire visszatérhettem a teljes értékű munkához, addigra kialakult és jól működött a csapat, így érthetően nem nyúltak hozzá az edzők. Télen újra a legrosszabbkor, az alapozás alatt kaptam el a koronavírust, ezért a kispadon kezdtem ezt a félévet is. Az utóbbi fordulókban lehetőséget kaptam és úgy érzem nem is ment rosszul a játék. Nem én vagyok a legfiatalabb játékos, ugyanakkor azt sikerült bebizonyítanom, hogy lehet rám számítani. Remek körülmények között egy sokra hivatott, nagyszerű közösséget alkotó csapatban játszhatok, így örülök, hogy jövőre is maradok Szegeden – nyilatkozta a klub honlapjának Vári Barnabás.

Vári Barnabás a jelenlegi szezonban eddig 6 bajnoki mérkőzésen és 1 kupameccsen szerepelt a Szeged-Csanád GA színeiben. A Diósgyőr elleni 5-0-s siker alkalmával ő szerezte a második gólt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.