Sport

Bánhidi Bence számára véget ért a szezon

Bánhidi Bence számára véget ért a szezon

2022. április 14., csütörtök
Bánhidi Bence számára véget ért a szezon

A magyar válogatott és a Pick Szeged beállósa makacs deréksérülése miatt a mostani szezonban már szinte biztosan nem játszhat.

Bánhidi Bence az M4 Sportnak elmondta, javul a sérülése, egyre jobban van a dereka, de még nem tudja pontosan, mikor térhet vissza. Mindez attól függ, hogyan reagál a teste a rehabilitációra. Hozzátette, tervei szerint május közepe vagy vége felé kezdi újra az edzéseket, és bár szeretne minél hamarabb visszatérni, nem akarja elkapkodni.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a szegediek nem jutottak negyeddöntőbe a Bajnokok Ligájában. A Magyar Kupa négyes döntőjét jövő hétvégén rendezik, május második felében pedig csak egyszer lépnek már pályára, 27-én a Dabas vendégei lesznek az utolsó bajnoki fordulóban.

Bánhidi kifejtette, hogy november óta fájt a dereka, és bár azt nagyjából kezelni tudták, a részben hazai rendezésű januári Európa-bajnokságon elszenvedett bokasérülése után hamar kezdett terhelni, és ez megint ráment a derekára.

(MTI)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.