/

Újra összeáll Magyarország legnagyobb rockzenekara, a szegedi szervezésű CityRocks

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egyedülálló nagyzenekari koncertet ad a CityRocks a Dunaújvárosi Stadionban 2022. augusztus 6-án. Az egyedi színpadrendszeren 120-140 rockzenész mellett taiko dobosok, fúvósok játszanak majd együtt hazai és nemzetközi slágereket egy gyermekkórus közreműködésével.

“A CityRocks háromnapos zenésztábora során rock-kamionos felvonulást, a Szalki-szigeten koncerteket és jam sessionöket, örömzenéléseket is szervezünk. A tavalyi sikeres együttműködés eredményeképpen már szinte hazajövünk a Szalki-szigetre és Dunaújvárosba. Nagyon reméljük, hogy a háromnapos táborunkkal is egy zenei energiabombát robbantunk majd a megyeszékhelyen” – mondta Gajda Ferenc, a CityRocks főszervezője.

A háromnapos zenésztábort 2022. augusztus 5-6-7-én tartják. Pénteken a Szalki-szigeten több  zenekarnak, jam sessionöknek adnak helyet, szombaton a Dunaújvárosi Stadionban az esti órákban a CityRocks nagyzenekar ad majd egy két órás koncertet, majd azt követően a Hollywood Rose (Guns N’ Roses Tribute Band – Hungary) lép fel. Vasárnap pedig 40-50 zenész részvételével egy Rock Kamion fogja Dunaújváros utcáit járni.

„A nagyzenekari koncert szinte egyedülálló Magyarországon, hiszen 120-140 énekes, és hangszeres vesz részt benne. A koncertre egy többszintes színpadrendszert építünk, emellett LED-falakra vetítjük ki a koncertet” – mondta Révész Zsolt, a CityRocks kreatív vezetője.

A CityRocks tavalyi, dunaújvárosi rockflashmobján 400 zenész vett részt. A koncertet több ezren nézték meg élőben, az ott készült kisfilmek pedig már 30 milliónál is több megtekintést értek el. A CityRocks eddigi koncertjfilmjeit pedig a média partereiknek is köszönhetően már 160 milliónál többször nézték meg világszerte.

Képgaléria a tavalyi dunaújvárosi koncertről:

Előző sztori

Jövőre Szegeden rendezik a nemzetközi informatikai diákolimpiát

Következő sztori

Valóban nem politikai akció a pedagógussztrájk?