Sport

Szerdán javíthat a Szeged-Csanád GA

Szerdán javíthat a Szeged-Csanád GA

2022. március 8., kedd
Szerdán javíthat a Szeged-Csanád GA

A Szentlőrinc elleni vereséget követően szerdán 18 órakor a Budaörs csapatát fogadja a Szeged-Csanád Grosics Akadémia a Szent Gellért Fórumban, a labdarúgó NB II. 27. fordulójában.

Mint arról a SzegedMa is beszámolt, vasárnap elvesztette tavaszi bajnoki veretlenségét a Szeged-Csanád GA a taktikusan futballozó Szentlőrinc otthonában. A javítási lehetőségig azonban nem kell sokat várni, ugyanis a sűrű menetrendnek köszönhetően, ezúttal hét közben is pályára lép Dragan Vukmir együttese.

– A múlt heti mérkőzéssel kapcsolatban nem vagyok róla száz százalékig meggyőződve, hogy a tizenhatoson belül történt a szabálytalanság, amiért a játékvezető büntetőt ítélt a Szentlőrincnek. Sajnos tompák voltunk, nem játszottunk jól, a hazaiak jobban alkalmazkodtak a körülményekhez. Szerencsére most nem kell egy hetet várni a következő mérkőzésig, szerdán itt a lehetőség, hogy kijavítsuk a botlásunkat. Egyértelműen győzni szeretnénk a Budaörs ellen – nyilatkozta a szegediek vezetőedzője, aki a vasárnapi mérkőzésen letöltötte hárommeccses eltiltását, így szerdán ismét a kispadról irányíthatja csapatát.

A Budaörs ellen hagyományosan jól szerepelnek a kék-feketék, az eddigi tizenegy találkozóból hetet megnyertek és három döntetlen mellett mindössze egy budaörsi győzelem született. Jó előjel lehet, hogy ősszel ugyancsak egy 1-0-s Szentlőrinc elleni vereség után játszott a Budaörssel a Szeged, akkor hátrányból fordítva, gólzáporos 4-1-es győzelmet arattak Germán Tamásék. Reméljük a történelem megismétli önmagát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.