Politika

Óriási szerencse érte Szabó Sándort a hétvégén!

Óriási szerencse érte Szabó Sándort  a hétvégén!

2022. március 27., vasárnap
Óriási szerencse érte Szabó Sándort  a hétvégén!

Nagy Sándor, Szeged momentumos önkormányzati képviselője a közösségi oldalán számolt be a családi napról, amin Botka László polgármester, és Szabó Sándor szocialista országgyűlési képviselő is részt vett.

Itt a tavasz, felsővárosi családi napunk volt a Kemes utcában, Botka László polgármesterrel és Szabó Sándor országgyűlési képviselővel

-írja bejegyzésében.

Nagy szerencséjük a baloldali politikusoknak, hogy éppen a választási kampányban tudtak egy fergeteges családi napot tölteni ott, ahol Szabó Sándor elmondása szerint az utóbbi évtized legnagyobb beruházása zajlott. Ha viszont kiderülne, hogy közpénzből folyik a kampányolás, az felvetheti a bűncselekmény gyanúját is, de jelen esetben erről biztosan nincs szó.

Botka László polgármester is szentelt az eseménynek egy bejegyzést a közösségi oldalán. Úgy fogalmazott, hogy minden szegedinek nagyon hiányzott már, hogy a járvány végével újra közösségi programokat tudjunk tartani.

Fotó: Nagy Sándor Facebook-oldala

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.