Óriási szerencse érte Szabó Sándort a hétvégén!

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nagy Sándor, Szeged momentumos önkormányzati képviselője a közösségi oldalán számolt be a családi napról, amin Botka László polgármester, és Szabó Sándor szocialista országgyűlési képviselő is részt vett.

Itt a tavasz, felsővárosi családi napunk volt a Kemes utcában, Botka László polgármesterrel és Szabó Sándor országgyűlési képviselővel

-írja bejegyzésében.

Nagy szerencséjük a baloldali politikusoknak, hogy éppen a választási kampányban tudtak egy fergeteges családi napot tölteni ott, ahol Szabó Sándor elmondása szerint az utóbbi évtized legnagyobb beruházása zajlott. Ha viszont kiderülne, hogy közpénzből folyik a kampányolás, az felvetheti a bűncselekmény gyanúját is, de jelen esetben erről biztosan nincs szó.

Botka László polgármester is szentelt az eseménynek egy bejegyzést a közösségi oldalán. Úgy fogalmazott, hogy minden szegedinek nagyon hiányzott már, hogy a járvány végével újra közösségi programokat tudjunk tartani.

Fotó: Nagy Sándor Facebook-oldala

Előző sztori

Hajnalban Oscar-gála: mutatjuk a jelölteket!

Következő sztori

Városkép, 1930-as évek, Szeged: bazár a Széchenyi téren