Átadták a Mórahalmi Járási Hivatal új épületét

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Három szintes, több mint 500 négyzetméteres kormányablak nyílt meg szombaton Mórahalmon. A 430 milliós beruházás a Miniszterelnökség támogatásával valósult meg – számol be a Délmagyar.

A lap cikke szerint a szombati eseményen Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter közölte, a 2010 óta végrehajtott reformok közül a közigazgatási reform volt az egyik legsikeresebb, ennek eredményeként pedig létrejött az egységes magyar közigazgatási irányítás. Megjegyezte, még a kellően méltánytalan, a legalapvetőbb igazságokat is elvitató politikai viták során sem kérdés az, hogy a kormányhivatali rendszer beváltotta a hozzáfűzött reményeket. 

Juhász Tünde kormánymegbízott az eseményen elmondta, a járás első kormányablakát 2015-ben nyitották meg, szombaton pedig már a harmadik ablak nyílt meg, mely a megyében a tizenharmadiknak számít. Jelezte, a több mint 30 ezres lakosú járásban eddig 320 ezer ügyfelet szolgáltak ki – olvasható a cikkben.

Mihálffy Béla, a Csongrád-Csanád megyei 2-es számú választókörzet országgyűlési képviselőjelöltje szerint fontos, hogy ez a célkitűzés továbbra is megmaradjon. Leszögezte, Mórahalomnak kiemelkedő szerepe van a Homokhátságon és a régióban is, ezt a szerepet pedig a most megnyitott hivatal tovább erősíti.

További részleteket ITT olvashat.

Előző sztori

Orbán Viktor: Isten éltesse a szerb-magyar barátságot!

Következő sztori

Farkas Sándor: Tavaly újabb rekordokat döntött a magyar mezőgazdaság