Közélet

Átadták a Mórahalmi Járási Hivatal új épületét

Átadták a Mórahalmi Járási Hivatal új épületét

2022. március 19., szombat
Átadták a Mórahalmi Járási Hivatal új épületét

Három szintes, több mint 500 négyzetméteres kormányablak nyílt meg szombaton Mórahalmon. A 430 milliós beruházás a Miniszterelnökség támogatásával valósult meg – számol be a Délmagyar.

A lap cikke szerint a szombati eseményen Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter közölte, a 2010 óta végrehajtott reformok közül a közigazgatási reform volt az egyik legsikeresebb, ennek eredményeként pedig létrejött az egységes magyar közigazgatási irányítás. Megjegyezte, még a kellően méltánytalan, a legalapvetőbb igazságokat is elvitató politikai viták során sem kérdés az, hogy a kormányhivatali rendszer beváltotta a hozzáfűzött reményeket.

Juhász Tünde kormánymegbízott az eseményen elmondta, a járás első kormányablakát 2015-ben nyitották meg, szombaton pedig már a harmadik ablak nyílt meg, mely a megyében a tizenharmadiknak számít. Jelezte, a több mint 30 ezres lakosú járásban eddig 320 ezer ügyfelet szolgáltak ki – olvasható a cikkben.

Mihálffy Béla, a Csongrád-Csanád megyei 2-es számú választókörzet országgyűlési képviselőjelöltje szerint fontos, hogy ez a célkitűzés továbbra is megmaradjon. Leszögezte, Mórahalomnak kiemelkedő szerepe van a Homokhátságon és a régióban is, ezt a szerepet pedig a most megnyitott hivatal tovább erősíti.

További részleteket ITT olvashat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.